Social media workshops

Wil jij zelf je communicatie uitvoeren, maar ontbreekt het je aan de kennis? Dan kun je bij mij workshops krijgen voor het beheer van social media en een strategische inzet.

Deze workshops kunnen ook incompany gegeven worden aan medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de communicatie- of marketinguitingen. 

Door een workshop social media kun je zelfstandig werken aan je Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest en/of LinkedIn. Afhankelijk van welk sociaal medium jij wilt leren kennen kun je een op maat gemaakte workshop social media krijgen.

Deze social media training helpt je niet alleen met hoe het werkt, maar ook met hoe je het strategisch inzet voor je bedrijf.

Dus geen frustratie over super hard je best doen en geen resultaat. Je leert technieken die wetenschappelijk en praktisch bewezen de meeste kans op succes hebben.

 

Voordelen zelf social media inzetten:

 • Gevoel met de doelgroep.
 • Meer omzet.
 • Controle over de berichten.
 • Direct contact met je fans.
 • Echt persoonlijk contact met volgers.
 • Direct kunnen reageren bij problemen.
 • Directe invloed op je imago.
 • Sneller klaar met het uitvoeren van je social media.

 

Strategie en social media

Ik deel graag mijn kennis over strategische inzet van social media met jou. Tijdens een workshop social media gaan we aan de slag met technieken om het bereik zo groot mogelijk te maken.

Het strategisch inzetten van social media komt ook aan de orde. Technieken om ervoor te zorgen dat mensen je berichten leuk vinden, reageren of delen worden aangeleerd. Dit zorgt voor meer interactie en meer klantloyaliteit. Daarnaast kan dit het aantal bezoekers op je website drastisch verhogen.

Daarom gaan we oefenen met het communiceren van jouw bedrijf op social media, het verkrijgen van een goede band met je volgers en het vergroten van je online zichtbaarheid. Op die manier beïnvloed jij je eigen online imago en bekendheid.

Hoe werken social media en zet ik ze strategisch in?

Wil je weten waar de knoppen zitten, of juist hoe je de social media strategisch inzet? Dit leer je tijdens de wrokshop. Op die manier kun je alle functies van het sociale medium optimaal benutten voor jouw social media en om je klanten te bereiken. Deze social media trainingen zijn per social medium te krijgen. Namelijk voor:

 

Anderen over mijn workshop social media

“Prima om je op weg te helpen bij een startende onderneming.” – Mirjam Croes, Freelance trainer.

“Zeer leerzaam als je op de hoogte wilt komen met Facebook, LinkedIn enz. enz.” – Karin de Vries, Karins Knipsalon.

“Merel legt duidelijk en boeiend uit over het gebruik van social media. Erg leerzaam.” – Sabine Vehof, Vehof administratie

“Het is een “Need to know” voor startende ondernemers of ondernemers die vinden dat ze meer met social media moeten doen. Je weet wat je mist als door de workshop als je het niet doet.” – Jeannette Arends, JA! Therapie & Coaching.

Bewaren

Locatie workshop

De workshop kan gegeven worden op jouw kantoor of in een afgehuurde ruimte met catering. Het is ook mogelijk om de workshop online te volgen. 

 

Kosten workshop social media

 • Je investeert 297 euro excl. btw per persoon (1 op 1 is mogelijk)
 • Bij meer dan 4 personen kunnen we kwantumkorting afspreken. 
 • Het is mogelijk om de workshop in termijnen te betalen (maximaal 3).
 • Een workshop duurt meestal 3 uur en kan uitlopen tot 4,5 uur.

Neem contact met me op voor meer informatie en voor het inplannen van een social media workshop.

Of vul dit even in voor meer informatie of het plannen. Je e-mailadres wordt opgeslagen zodat ik je terug kan mailen.