tekst strippenkaart

Tekst strippenkaart voor blogs en andere webteksten

Teksten zijn belangrijke PR middelen. Met een tekst strippenkaart ga ik voor je aan de slag als copywriter. Je kunt teksten voor je website, folder en brochure door mij laten maken. Teksten voor je website worden SEO-technisch geschreven waardoor dit goed is voor je plaatsing in Google. Bovendien heb je door nieuwe teksten op je website te plaatsen meer nieuws om op social media te delen. Daardoor krijg je ook via die kanalen meer bezoekers op je website.

Door regelmatig nieuwe teksten te plaatsen krijg je meer bezoekers op je website.

Door drukte geen stippenkaart meer, maar een factuur aan het einde van de maand

  
Met nieuwe teksten kun je ook je Google ranking (hoe hoog je in Google staat) verbeteren. Hierdoor krijg je meer bezoekers op je website. Door je website elke dag up te daten met een tekst, vermakelijk of informatief, is je website veel in beweging. Dit is niet alleen goed voor je online zichtbaarheid, mensen blijven daardoor namelijk ook langer op je website. 
 
Dat vergroot de kans op een aankoop of opdracht. Je kunt hier dus een hogere omzet door krijgen.

 

Teksten zijn belangrijk voor je PR middelen, dit geld voor zowel je brochures als website. Of je nu regelmatig behoefte hebt aan nieuwe teksten of slechts af en toe. Als je elke maand een nieuwe tekst nodig hebt voor een folder, nieuwsbrief of op je website? Dat is zeker mogelijk.

 

Hoe schrijf ik voor jou?

Bel of mail me en geef aan me door wat voor teksten je nodig hebt en welk doel je hiermee hebt. Geef ook het onderwerp van de eerste tekst, of alle teksten, aan me door. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op om alles rond te maken. Dan ga ik direct voor je aan de slag.

Weet je niet zo goed wat je wilt bereiken, maar wel dat je een tekst nodig hebt dan kun je mij bellen of bel ik je terug als ik je mail gelezen heb.

Op het moment heb ik een tarief van 10 cent per woord excl. btw.

Dit betekent dat een tekst van 1000 woorden een 100 euro investering excl. btw vergt.

Wil je juist een kleinere tekst dan 500 woorden, bijvoorbeeld 350 woorden. Dan betaal je 15 cent per woord.

Aan het einde van de maand krijg je een factuur met een overzicht van de teksten die die maand geleverd zijn. De factuur kun je eenvoudig via Ideal betalen. Super handig!

“Ze is erg gemotiveerd om een pakkende tekst te schrijven en ze luistert goed naar de wensen van de klant.”

Sella Masselink, content manager Tiendeo.

“Snelle leveringen, nette teksten, goede research.”

Jan Timmerman, Co-founder BedrijfsBeeld.

Referentie AnnekeReferentie Erwin