Social media

CommunicatieVogel kan jouw bedrijf helpen met het gebruik van social media. Je kan kiezen voor regelmatige coaching, social media advies en een persoonlijk maandelijks abonnement waarvoor ik met jouw sociale media aan de slag ga.

Social media coaching

Heb je wel een idee wat je wilt, maar vind je het nog lastig om jouw sociale media in te vullen? Met social media coaching heb je online hulp om wekelijks minimaal 5 berichten op je social media te plaatsen.

Social media advies

Voor het social media advies heb je een gratis kennismakingsgesprek. Hierin kan ik je de mogelijkheden van sociale media uitleggen en vraag ik je naar jou doelen en wat je wilt weten over socialmedia. Ik kijk ook naar de social networking sites die je misschien al gebruikt en ik kijk met jou naar je online aanwezigheid. We spreken dan ook een prijs af die je wilt geven voor het advies.

Dit advies wordt aangeboden voor beginners, maar ook bedrijven die al gebruik maken van sociale media.

 Social media abonnement

Geen tijd voor Facebook of Twitter? Geen probleem met een social media abonnement. Bij communicatievogel kan je een persoonlijk social media abonnement krijgen voor jouw bedrijf. Samen bekijken we (jij en ik)  jouw bedrijf en doelgroep. We vogelen dan uit welke strategie daar het best bij past. De eerste twee weken verzorg ik gratis de sociale media voor je. 

Ik kan ook je website onder mijn vleugels nemen wat betreft de webteksten en regelmatige updates.