Social Media Coaching

Er zijn meerdere manieren waarop ik je kan helpen met social media coaching, namelijk met de Facebookpagina video review, 52 Weken Facebook Inspiratie en Face-to-Face coaching.

 

Face-to-Face coaching

Wil je Face-to-Face meer uitleg over social media en bloggen? Dan coach ik je via Skype of bij mij of bij jou. We gaan samen een traject aan waarna jij de kennis hebt om je doelen te bereiken. Je krijgt 6 gesprekken om jouw social media expertise te verbeteren en om meer te doen om je doelen te behalen. Elk  gesprek duurt ongeveer 1,5 uur (uitloop kan gebeuren). 

Vanwege deze bijzondere tijden kun je aan het einde van elke maand de minuten afrekenen die je hebt gebruikt. Er wordt dan een uurtarief van 87 euro inclusief btw gehanteerd.

Op het moment zijn er nog 3 coachingsplaatsen over. (Vol = vol) Dus neem direct vrijblijvend contact met me op als je interesse hebt. 

Zakelijk Bloggen Sessies

Met de zakelijk bloggen sessies weet je na 11 sessies wat je moet doen om hoger in Google te komen met blogs. Je leert praktisch hoe je een blog schrijft die aantrekkelijk is voor de lezer én die je helpt om je seo van je site te verbeteren.

Wie schrijft blijft, dus ga vooral bloggen. Dit zorgt voor een vaste stroom van website bezoekers (steeds meer zelfs) en dat kan weer andere leuke effecten voor je bedrijf geven, zoals meer klanten en een grotere emaillijst. 

De investering voor Zakelijk Bloggen Sessies is 359 euro inclusief btw. 

Facebookpagina video review

Wil je snel weten wat je kunt verbeteren aan jouw Facebookpagina en aan je berichten voor meer acties op je pagina, meer likes, meer reacties en meer kliks op je berichten?

Dan is een Facebook video review de oplossing. De video duurt hooguit 20 minuten, je krijgt hem binnen een week, meestal zelfs binnen een paar dagen en je weet dan direct wat jij kunt verbeteren. 

De investering voor de Facebook video review is 199 euro inclusief btw. 

52 Weken Facebook Inspiratie 

Op het moment kun je 52 weken Facebook Inspiratie krijgen om echt met jouw Facebookpagina aan de slag te gaan. 

Met dit programma zet je jouw Facebook elke maandag op de automatische piloot voor de rest van de week. 

Je krijgt ook nog handige tips om het meeste uit jouw Facebookpagina te halen.

Doe mee met 52 Weken Facebook Inspiratie voor 117 euro incl. btw. 

52 Weken Instagram Inspiratie

Met 52 Weken Instagram Inspiratie krijg je een jaar lang hulp om het beste uit Instagram te halen.

Het helpt je tijd te besparen en slim gebruik te maken van alle mogelijkheden die Instagram je biedt.

Je doet mee met 52 Weken Instagram Inspiratie voor 97 euro incl. btw.

52 Weken LinkedIn Inspiratie

Met dit programma krijg je hulp om van je connecties echte zakelijke relaties te maken, terwijl je maar 1 moment per week met LinkedIn bezig bent.

Je wordt onvergetelijk en daardoor krijg je een goede plaats in het geheugen van je connecties, ideaal als ze een probleem hebben wat jij kunt oplossen. 

Doe mee met 52 Weken LinkedIn Inspiratie voor 97 euro incl. btw. 

Ik wil alles

Wil je meedoen aan 52 Weken Facebook Inspiratie, 52 Weken Instagram Inspiratie, een video review van je Facebookpagina, Zakelijk Bloggen Sessies en 6 Skypegesprekken voor al je social media? Dan krijg je een aantrekkelijke prijs. Als je aan alles mee wilt doen krijg je geweldige voordelen, reminders en direct inzicht in hoe jij je social media strategie kunt verbeteren.

Als je alles apart afschaft kost dit 1566 euro, maar ik wil je een kwantum prijsverlaging geven.

Wanneer je alles bij elkaar bestelt hoef je maar 1199 euro incl. btw. (Of in 3 termijnen) te investeren. Dit is een prijsverlaging van wel 367 euro. Daarbij word je ook gratis lid van de besloten Facebook groep voor Slimme Vogels. 

Kan ik ook alleen de online programma’s volgen?

Ja dat kan ook. Als je alleen wilt meedoen aan de Zakelijk Bloggen Sessies, Facebook Video review en de 3 Inspiratieprogramma’s is de totale prijs 869 euro, maar ook hier wil ik je graag een kwantum prijs geven. Dus je kunt meedoen voor 499 euro incl. btw (Of in 2 termijnen). Dat is een prijsverlaging van wel 370 euro. Daarbij word je ook gratis lid van de besloten Facebook groep voor Slimme Vogels.

Ik heb toch nog een vraag.

Neem contact met me op als je vragen hebt over de programma’s of coaching.