Social Media Coaching

Er zijn meerdere manieren waarop ik je kan helpen met social media coaching, namelijk met de Facebookpagina video review, 52 Weken Facebook Inspiratie en Face-to-Face coaching.

 

Face-to-Face coaching

Wil je Face-to-Face meer uitleg over social media en bloggen? Dan coach ik je via Skype of bij mij of bij jou. We gaan samen een traject aan waarna jij de kennis hebt om je doelen te bereiken. Je krijgt 6 gesprekken om jouw social media expertise te verbeteren en om meer te doen om je doelen te behalen. Elk  gesprek duurt ongeveer 1,5 uur (uitloop kan gebeuren). 

 Voor de 6 gesprekken investeer je 799 euro inclusief btw. Vanwege deze bijzondere tijden kun je ook aan het einde van elke maand de minuten afrekenen die je hebt gebruikt. Er wordt dan een uurtarief van 87 euro inclusief btw gehanteerd.

Zakelijk Bloggen Sessies

Bloggen is ook een vorm van social media en erg belangrijk voor je online zichtbaarheid en vindbaarheid. Door blogs toe te voegen aan je social media mix (of marketing mix) zorg je ervoor dat jouw status als expert versterkt wordt. Maar hoe blog je dan? Waarop moet je letten om hoger in Google te komen als je blogt? Na het volgen van de 10 Zakelijk Bloggen Sessies is het je allemaal duidelijk. 

De investering voor Zakelijk Bloggen Sessies is 359 euro inclusief btw. 

Facebookpagina video review

Wil je snel weten wat je kunt verbeteren aan jouw Facebookpagina en aan je berichten voor meer acties op je pagina, meer likes, meer reacties en meer kliks op je berichten?

Dan is een Facebook video review de oplossing. De video duurt hooguit 20 minuten, je krijgt hem binnen een week, meestal zelfs binnen een paar dagen en je weet dan direct wat jij kunt verbeteren. 

De investering voor de Facebook video review is 199 euro inclusief btw. 

52 Weken Instagram Inspiratie

Met 52 Weken Instagram Inspiratie krijg je een jaar lang hulp om het beste uit Instagram te halen.

Het helpt je tijd te besparen en slim gebruik te maken van alle mogelijkheden die Instagram je biedt.

Je doet mee met 52 Weken Instagram Inspiratie voor 97 euro incl. btw

52 Weken Facebook Inspiratie coaching

Via online programma’s is het mogelijk om social media coaching te krijgen.

Op het moment kun je 52 weken Facebook Inspiratie krijgen om echt met jouw Facebookpagina aan de slag te gaan.

Je krijgt dan een jaar lang online social media coaching om je Facebookpagina optimaal te benutten.

Lees hier meer over 52 weken Facebook Inspiratie.

Je doet mee met 52 Weken Facebook Inspiratie voor 97 euro incl. btw.

Ik wil alles

Wil je meedoen aan 52 Weken Facebook Inspiratie, 52 Weken Instagram Inspiratie, een video review van je Facebookpagina, Zakelijk Bloggen Sessies en 6 Skypegesprekken voor al je social media? Dan krijg je een aantrekkelijke prijs. Als je aan alles mee wilt doen krijg je geweldige voordelen, reminders en direct inzicht in hoe jij je social media strategie kunt verbeteren.

Als je alles apart afschaft kost dit 1551 euro, maar ik wil je een kwantum prijsverlaging geven. 

Wanneer je alles bij elkaar bestelt hoef je maar 1199 euro excl. btw. (Of in 3 termijnen) te investeren. Dit is een prijsverlaging van wel 352 euro. Daarbij word je ook gratis lid van de besloten Facebook groep voor Slimme Vogels.