Social media coaching en online programma’s

social media coaching

Er zijn meerdere manieren waarop ik je kan helpen met social media coaching, namelijk met persoonlijke coaching, een social media video review of met online programma’s.  

Face-to-Face coaching

Wil je Face-to-Face meer uitleg over social media en bloggen? Dan coach ik je via MS Teams of bij jou. We gaan samen een traject aan waarna jij de kennis hebt om je doelen te bereiken. Je krijgt gesprekken om jouw social media expertise te verbeteren en om meer te doen om je doelen te behalen. 

online zichtbaarheid coaching

Onvergetelijk Hoog Bloggen Sessies

Met de Onvergetelijk Hoog Bloggen Sessies weet je na 11 sessies wat je moet doen om hoger in Google te komen met blogs. Je leert praktisch hoe je een blog schrijft die aantrekkelijk is voor de lezer én die je helpt om je seo, zoekmachineoptimalisatie, van je site te verbeteren.

Wie schrijft blijft, dus ga vooral bloggen. Dit zorgt voor een vaste stroom van website bezoekers (steeds meer zelfs) en dat kan weer andere leuke effecten voor je bedrijf geven, zoals meer klanten en een grotere maillijst. 

Onvergetelijk Hoog Bloggen

Social media video review

Wil je snel weten wat je kunt verbeteren aan jouw social media en aan je berichten voor meer acties op je pagina, meer likes, meer reacties en meer kliks op je berichten?

Dan is een Social media video review de oplossing. De video duurt hooguit 30 minuten, je krijgt hem binnen een week, meestal zelfs binnen een paar dagen en je weet dan direct wat jij kunt verbeteren.

Social Media Video Review

52 Weken LinkedIn Inspiratie

Wil je meer in zichtbaar zijn bij je zakelijke netwerk, maar weet je niet wat er allemaal mogelijk is op LinkedIn en wat je erop zou moeten zetten? Met 52 Weken LinkedIn Inspiratie krijg je wekelijks praktische LinkedIn tips en inspiratie om elke werkdag iets op LinkedIn te zetten. Zo ben je binnen een halfuurtje per week klaar met jouw zichtbaarheid op LinkedIn. 

Investering: 97 euro incl. btw.

 

Social Media Video Review

52 Weken Facebook Inspiratie

Wil je meer aan de slag met Facebook, maar is inspiratie en het gebruik van Facebook te lastig? Met dit programma krijg je een jaar lang elke week een tip over het gebruik van Facebook voor je bedrijf en inspiratie om elke werkdag een bericht online te zetten, terwijl je er maar 1 moment per week mee bezig bent. Super handig! 

 

52 Weken Facebook Inspiratie

52 Weken Instagram Inspiratie

Wil jij lekker aan de slag met stories, reels, berichten en direct in contact staan met je volgers? Instagram wordt steeds belangrijker voor ondernemers. Op dit moment zitten er dagelijks meer dan 4,5 miljoen Nederlanders op Instagram en jouw doelgroep zit daar vast en zeker bij. Met dit programma leer je geleidelijk alle ins en outs van Instagram en zorg je ervoor dat je elke werkdag ten minste 1 bericht online zet, terwijl je er maar 1 moment per week mee bezig bent. Meer weten? Klik op de link.

 

Instagram inspiratie

Online Masterclass: Energie Doelgroep 

Vind de mensen waar jij energie van krijgt. Ondernemen is super leuk, maar je kunt ook klanten om van te huilen krijgen. Voorkom dit door eerst na te denken over je Energie Doelgroep. Na het volgen van deze masterclass weet jij wie ze zijn, waarmee je hun interesse wekt en waar je ze kunt vinden. Schrijf je in en doe er je voordeel mee! 

Social Media Video Review

Online Cursus: Basis van Facebook

Begin jij net met Facebook voor je bedrijf en heb je geen idee hoe je jouw Facebook pagina moet inrichten, waar alle knoppen zitten, hoe je berichten plaatst, hoe je berichten kunt plannen en wat je kunt doen met de statistieken? Dan is deze online cursus (bestaande uit 2 masterclasses) voor jou gemaakt. 

Social Media Video Review

Motivatie en Inspiratie Pakket

Heb je extra motivatie en inspiratie nodig voor je online zichtbaarheid? Merk je dat je het lastig vindt om er een gewoonte van te maken om dagelijks met je online zichtbaarheid bezig te zijn?  Weet je niet echt wat je in je blogs en social media berichten moet zetten en wil je eigenlijk ook graag dat mensen zich inschrijven voor je nieuwsbrief?

Kortom wil je dat je gewoon alles voor elkaar krijgt voor je online zichtbaarheid?

Dan kan je gebruikmaken van het Motivatie en Inspiratie Pakket (7 euro).

Motivatie en Inspiratie Pakket

Ik heb toch nog een vraag.

Neem contact met me op als je vragen hebt over de programma’s of coaching.