Social media advies

Je wilt social media inzetten voor je bedrijf, maar je weet nog niet precies hoe? Ga je Facebook, Twitter, Snapchat, LinkedIn, Pinterest, Youtube of Instagram gebruiken? Wat voor berichten hebben het resultaat dat je wilt bereiken? Als je met deze vragen zit of specifiek voor 1 medium advies wilt, kan ik je helpen.

Ook als je al social media gebruikt kan ik je als social media expert advies geven over verbeteringen in jouw social media.

Als je al social media gebruikt, maar je nog niet de resultaten behaalt die je wilt kun je na dit advies met nieuwe energie en met een duidelijk plan je social media voor jou laten werken.

Voor het social media advies ga ik na wat je doelgroep is en wat je wilt bereiken met social media. Er zijn verschillende dingen te bereiken met social media zoals meer likes en reacties, meer bezoekers naar je website, meer naamsbekendheid, meer klantloyaliteit en ook hulp bij productontwikkeling en merkmonitoring.

en natuurlijk meer omzet en leads.

Je kunt het advies ook vragen voor specifieke media, zoals voor je Facebookstrategie. 

Met het advies krijg je de volgende voordelen:

 

✓ Inzicht of het bedrijf goed wordt weergegeven op social media.

✓ Inzicht of berichten de doelgroep aangeven.

✓ Inzicht in het gebruik van overtuigingstechnieken.

✓ Aanbevelingen voor toekomstig gebruik van social media.

✓ Aanbevelingen voor toekomstig gebruik van social media wat betreft berichten en promoties.

✓ Praktische voorbeelden van berichten die je in de toekomst kunt plaatsen op social media.

✓ Aanbevelingen voormarketingtechnieken die passen bij de doelgroep van je social media.

✓ Een schema voor berichten die je per week, maand en jaar kunt plaatsen op je social media.

✓ Concurrentieanalyse met tips voor differentiatie en het laten zien van je meerwaarde.

✓ Aanbevolen doelgroep die je kunt gebruiken om te beginnen met adverteren op social media.

✓ Meer bekendheid op social media.

✓ Meer inschrijvingen op je nieuwsbrief.

✓ Meer mensen die je website bezoeken.

✓ Een veel hogere kans op betalende  klanten.

✓ Presentatie van het advies en je ontvangt het advies ook geprint en op USB-stick.

 

Super leuk toch?

 

Social media advies

Voor het social media advies heb je een gratis kennismakingsgesprek. Hierin kun je meer vertellen over wat je wilt bereiken met social media en waar je nu tegenaan loopt. Dan kan ik gelijk checken of we een match zijn en of ik je verder kan helpen. 

In het verkenningsgesprek kan ik je de mogelijkheden van social media uitleggen en vraag ik je naar jou doelen en wat je wilt weten over social media. Ik kijk ook naar de social media die je misschien al gebruikt en ik kijk met jou naar je online aanwezigheid. We spreken dan ook een prijs af. De investering ligt meestal tussen de 500 en 1200 euro. (Het is mogelijk om in termijnen te betalen)

De conclusies en het advies worden aan je gepresenteerd, dit kan online of ik kom je bij langs. Dan heb je ook de mogelijkheid om vragen te stellen mocht het advies vragen oproepen en na de presentatie kun je ook altijd mailen wanneer je vragen hebt terwijl je bezig bent met de uitvoering van het advies. 

Ik heb van Merel Smedes een presentatie gekregen, uitgebreid rapport en heldere uitleg daarbij. Ik ga met dit pasklare Sociale Media plan aan de slag. Verder kan ik Merel Smedes aanbevelen bij iedere ondernemer die ondersteuning kan gebruiken op het gebied van Communicatie, waar sociale media een onderdeel van zijn.”
Sandra Lakebrink

Contact

Neem contact met me op voor een gratis verkenningsgesprek.

Of vul dit even in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.