Social media abonnement - CommunicatieVogel.com
social media abonnement

Social media abonnement

Social media wordt steeds belangrijker voor je marketing activiteiten. Alleen hoog in Google komen is vaak niet genoeg en lastig voor elkaar te krijgen. Social media inzetten is daarom een goede manier om je online zichtbaarheid en vindbaarheid te vergroten.

Echter, slechts 1 keer per week iets op een social medium zetten is niet genoeg om je onlinezichtbaarheid significant te verhogen en daardoor meer klanten te krijgen. Daarom is social media uitbesteden een goed idee als je er niet aan toe komt of er zelf te veel tijd aan kwijt bent.

 

Social media management

Social media kun je zelf managen of je kunt jouw social media uitbesteden. Veel ondernemers kiezen er in eerste instantie voor om social media zelf te managen maar merken dat andere zakelijke en privé activiteiten daaronder te leiden hebben.

 

Social media stress

 • Merk jij ook dat je door social media voor je bedrijf uit je focus wordt gehaald als je met andere taken bezig bent?
 • Heb jij het gevoel dat je 24/7 moet controleren wat er op social media gebeurt om het imago van je bedrijf te bewaken?
 • Kun je minder genieten van je privé tijd door je zakelijke social media?
 • Kun je geen orde in de social media chaos scheppen?
 • Wordt de kwaliteit van je werk minder door de onderbreking van social media?
 • Heb je het idee dat je de verkeerde dingen op je bedrijfsaccounts zet?
 • Word je chagrijnig als je jouw social media voor de dag bepaalt?
 • Wil je graag social media inzetten, maar heb je er gewoon geen tijd voor?

 

Als je deze vragen en de laatste vraag met ja kunt beantwoorden is social media uitbesteden een goed idee voor jouw bedrijf. Stel jezelf niet de vraag hoe doe ik mijn social media? Stel jezelf eens de vraag wie doet mijn social media? Op die manier voorkom je een hoop social media stress.

 

Door jouw social media uit te besteden kun jij je weer focussen op de kerntaken van je organisatie en heb je meer vrije tijd om echt voor 100% bij familie en vrienden te zijn.

Social media content

Als social media expert verzorg ik je de social media content op jouw social media kanalen. Door leuke berichten te plaatsen die laten zien wat jouw bedrijf doet en waar jouw bedrijf voor staat word je online zichtbaarheid groter en heb je meer invloed op het imago van je organisatie.

De social media content kan bestaan uit leuke anekdotes, afbeeldingen, nieuws, video’s en meer. De content wordt gemaakt om jouw bedrijf in een goed daglicht te zetten en interactie te genereren voor extra bereik. Deze berichten kunnen ook gepromoot worden op de verschillende kanalen om extra bereik en omzet te genereren.

Door dagelijkse updates op social media maximaliseer je de resultaten. 

Social media engagement

Social media is een sociale gebeurtenis en daarom is het belangrijk om te engagen met fans op de social media kanalen die je inzet. Bij social media uitbesteden hoort daarom ook de interactie met jouw fans. Niet alleen door actief op te roepen tot interactie, maar ook door te reageren op reacties en jouw merk te monitoren op social media.

Hierdoor verdiep je de banden met je fans en klanten om loyaliteit aan jouw merk op te bouwen. Daardoor zal je een top of mind positie krijgen bij de consument en komt hij naar jou op het moment dat hij een probleem heeft dat jij kunt oplossen, in plaats van dat hij naar een zoekmachine gaat.

Social media expert

Tijdens mijn studie Cosocial media workshopmmunicatiekunde heb ik, in een van de eerste lichtingen, het vak social media gevolgd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hierdoor heb ik diepgaande kennis verkregen over de mogelijkheden van social media en ben ik me daar verder in gaan verdiepen.

Door literatuurstudies van wetenschappelijke onderzoeken en boeken over social media branding en social media marketing heb ik een solide basis om bedrijven te helpen met de strategische uitvoering van hun social media. 

Daarnaast beheer ik bij verschillende bedrijven de social media, geef ik workshops over social media en het opstellen van een strategisch social media plan is een taak die ik regelmatig uitvoer.

Ook jouw bedrijf kan ik helpen met de online zichtbaarheid door mijn theoretische en praktische kennis over social media.

Bovendien word ik blij van social media, social media is mijn passie. Echter, ik kan niet mijn hele passie kwijt voor mijn eigen social media. Daarom wil ik mijn passie los te laten op andere bedrijven. Strategieën bedenken, afbeeldingen designen, campagnes in elkaar te zetten en de social media af speuren naar berichten over andere bedrijven, social media engagement verhogen en extra fans aan trekken is wat dat onder andere betekent.

Dus help mij om mijn passie uit te voeren door mij jou te laten helpen met je social media.

Social media uitbesteden bij Communicatievogel

social media abonnement“Merel gaat creatief en nauwgezet te werk. Ze doet wat ik niet leuk vind en waar ik niet aan toe kom, maar wat wel heel belangrijk is voor mijn werk.”

Roelof Bosma, eigenaar Pen Idee Promotions.

 

 

Social media beheer

Omdat elk bedrijf uniek is, hanteer ik geen vaste prijs voor het social media beheer. De prijzen varieren tot nu toe van 99 euro tot 800 euro per maand excl. btw. Dit is voor de totale ontzorging van je social media strategie.

Wel kun je op de volgende zaken rekenen bij het social media beheer, tenzij je zelf voor wat anders kiest:

 1. De tekst van de berichten worden bedacht en geschreven door mij.
 2. Plaatsen van de berichten. 
 3. Per medium wordt het bericht aangepast naar de stijl van dat medium.
 4. Maken en ontwerpen van afbeeldingen.
 5. Reageren op reacties.
 6. Chatbox in de gaten houden en reageren.
 7. Adverteren.
 8. Maken van doelgroepen.
 9. Analyseren van resultaten.
 10. Installeren van Facebookpixels en andere trackingcode’s op de website.

Neem contact met me op voor een afspraak en een gratis verkenningsgesprek.

Door de social media uit te besteden heb jij weer een goede workflow en een privé leven dat niet draait om de social media van jouw bedrijf.

Contact

Vul dit in als je meer informatie wilt hebben of een afspraak wilt maken.

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren