social media abonnement

Social media abonnement

Social media is belangrijk voor je marketing activiteiten. Alleen hoog in Google komen is vaak niet genoeg en lastig voor elkaar te krijgen. Social media inzetten is daarom een goede manier om je online zichtbaarheid en vindbaarheid te vergroten.

Echter, slechts 1 keer per week iets op een social medium zetten is niet genoeg om je online zichtbaarheid significant te verhogen en daardoor meer klanten te krijgen. Daarom is social media uitbesteden een goed idee als je er niet aan toe komt of er zelf te veel tijd aan kwijt bent.

 

Social media management

Social media kun je zelf managen of je kunt jouw social media uitbesteden. Veel ondernemers kiezen er in eerste instantie voor om social media zelf te managen, maar merken dat andere zakelijke en privé activiteiten daaronder te leiden hebben.

 

Dan kun je ervoor kiezen om hulp in te schakelen.

 

Stel jezelf niet de vraag hoe doe ik mijn social media? Stel jezelf eens de vraag wie doet mijn social media? Op die manier voorkom je een hoop social media stress.

 

Door jouw social media uit te besteden kun jij je weer focussen op de kerntaken van je organisatie en heb je meer vrije tijd om echt voor 100% bij familie en vrienden te zijn.

 

Social media content

Als social media expert verzorg ik je de social media content op jouw social media kanalen. Door leuke berichten te plaatsen die laten zien wat jouw bedrijf doet en waar jouw bedrijf voor staat, word je online zichtbaarheid groter en heb je meer invloed op het imago van je organisatie.

 

De social media content kan bestaan uit leuke anekdotes, afbeeldingen, nieuws, video’s, reels en meer. De content wordt gemaakt om jouw bedrijf in een goed daglicht te zetten en interactie te genereren voor extra bereik.

 

Ook kun je steun krijgen voor het plaatsen van advertenties met Meta (Facebook en Instagram) en op LinkedIn.

Door dagelijkse updates op social media maximaliseer je de resultaten. 

 

Social media engagement

Social media is een sociale gebeurtenis en daarom is het belangrijk om interactie met fans aan te gaan. Bij social media uitbesteden hoort daarom ook de interactie met je fans. Niet alleen door actief op te roepen tot interactie, maar ook door te reageren op reacties en jouw merk te monitoren op social media.

 

Hierdoor verdiep je de banden met je fans en klanten om loyaliteit aan jouw merk op te bouwen. Daardoor zal je hoge positie in het geheugen krijgen bij de consument en komt hij naar jou op het moment dat hij een probleem heeft dat jij kunt oplossen, in plaats van dat hij naar een zoekmachine gaat.

 

 

Social media expert

Tijdens mijn studie Cosocial media workshopmmunicatiekunde heb ik, in een van de eerste lichtingen, het vak social media gevolgd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hierdoor heb ik diepgaande kennis verkregen over de mogelijkheden van social media en ben ik me daar verder in gaan verdiepen.

 

Door literatuurstudies van wetenschappelijke onderzoeken en boeken over social media branding en social media marketing heb ik een solide basis om bedrijven te helpen met de strategische uitvoering van hun social media.

 

Daarnaast beheer ik bij verschillende bedrijven de social media, kun je online programma’s voor social media volgen, geef ik workshops over social media en het opstellen van een strategisch social media plan is een taak die ik regelmatig uitvoer.

 

Ook jouw bedrijf kan ik helpen met de online zichtbaarheid door mijn theoretische en praktische kennis over social media.

 

Bovendien word ik blij van social media, social media is mijn passie. Echter, ik kan niet mijn hele passie kwijt voor mijn eigen social media. Daarom wil ik mijn passie los te laten op andere bedrijven. Strategieën bedenken, afbeeldingen designen, campagnes in elkaar te zetten en de social media af speuren naar berichten over andere bedrijven, social media engagement verhogen en extra fans aan trekken is wat dat onder andere betekent.

 

Dus help mij om mijn passie uit te voeren door mij jou te laten helpen met je social media.

 

Referenties

social media abonnement“Merel gaat creatief en nauwgezet te werk. Ze doet wat ik niet leuk vind en waar ik niet aan toe kom, maar wat wel heel belangrijk is voor mijn werk.”

Roelof Bosma, eigenaar Pen Idee Promotions.

 

 

review social media abonnement

 

 

Social media beheer

Omdat elk bedrijf uniek is, hanteer ik geen vaste prijs voor het social media beheer. De prijzen variëren tot nu toe van 99 euro tot 800 euro per maand excl. btw. Dit is voor de totale ontzorging van je social media strategie.

Wel kun je op de volgende zaken rekenen bij het social media beheer, tenzij je zelf voor wat anders kiest:

  1. De tekst van de berichten worden bedacht en geschreven door mij.
  2. Plaatsen van de berichten. 
  3. Per medium wordt het bericht aangepast naar de stijl van dat medium.
  4. Maken en ontwerpen van afbeeldingen.
  5. Reageren op reacties.
  6. Chatbox in de gaten houden en reageren.
  7. Adverteren.
  8. Maken van doelgroepen.
  9. Analyseren van resultaten.
  10. Installeren van Facebookpixels en andere trackingcodes op de website.

Neem contact met me op voor een afspraak en een gratis verkenningsgesprek.

Door de social media uit te besteden heb jij weer een goede workflow en een privéleven dat niet draait om de social media van je bedrijf.

Klik op contact.Bewaren

Bewaren