Communicatie

Communicatievogel helpt bedrijven graag met de communicatie-uitingen. Hiervoor kun je gebruikmaken van:

Communicatieadvies

Communicatieadvies helpt bedrijven en organisaties om (weer) een rode lijn te krijgen in hun communicatie-uitingen die past bij de uitstraling die ze willen hebben en die hun doelgroep aanspreekt. Het helpt je om je bedrijf/organisatie te onderscheiden van vergelijkbare bedrijven en organisaties.

Klik hier voor meer informatie over communicatieadvies. 

Copywriting

Heb je een salespagina, e-mailfunnel of een andere tekst nodig die mensen aanspoort om iets bij je aan te schaffen, je in te huren of zich in te schrijven voor een gratis masterclass, dienst of weggevertje? Dan kun je hulp krijgen met copywriting. Ook kunnen bestaande teksten verbeterd worden.

Neem contact met me op voor meer informatie. 

Tekstschrijver

Heb jij teksten nodig voor je website? Of wil je regelmatig een blogupdate? Dat is zeker mogelijk. Periodieke teksten helpen je om je bedrijf neer te zetten als expert in jouw vakgebied en om beter te vinden zijn met zoekmachineoptimalisatie. Met de komst van AI zijn blogs en andere teksten op je website nog belangrijker geworden, want AI kan gebruikmaken van die teksten om in jouw stijl e-mails en social media uitingen te schrijven.

Klik hier voor meer informatie over hulp van een tekstschrijver.

Social media hulp

Heb je hulp nodig om je social media te verbeteren of wil je het gewoon uitbesteden? Dan zijn er meerdere manieren waarop Communicatievogel je kan helpen om jouw social media effectief in te zetten.

Klik hier om naar alle social media diensten van Communicatievogel te gaan.