Adverteren op Facebook:

De formule voor succes!

Adverteren op Facebook is ontzettend verstandig als je jouw omzet snel wilt verhogen en jezelf wilt laten zien aan mensen buiten je bekende kring.

Adverteren op Facebook is gelukkig in 1 middag te leren tijdens een workshop (in 1 ochtend mag ook).

Copywriting voor advertenties op Facebook

Om ervoor te zorgen dat jouw advertenties de beste impact hebben is het belangrijk dat je niet alleen de technische kant van het adverteren leert. Het is ook belangrijk dat je leert welke technieken je kunt gebruiken om jouw doelgroep zo goed mogelijk aan te spreken.

Daarom begint de workshop met technieken die je in tekst en beeld kunt gebruiken om de kans op klicks en omzet drastisch te verhogen. Je krijgt technieken aangeleerd die eenvoudig te gebruiken zijn en die je kunt toespitsen op jouw doelgroep.

Hierdoor krijgen jouw advertenties op Facebook een persoonlijke en herkenbare stijl die jouw doelgroep aanspreekt.

Doelgroep selecteren op Facebook

Facebook is een ideaal medium om op te adverteren omdat de mogelijkheden om je doelgroep te selecteren ontzettend uitgebreid zijn. Daarom leer je in de workshop hoe jij het beste te werk kunt gaan voor het adverteren op Facebook.

Je leert hoe je mensen uit het gebied bereikt waarop jij je wilt richten en hoe je mensen die je website bezoeken kunt retargetten.

Meer likes, meer website bezoekers en conversies meten

Welk doel je ook hebt met je advertentie voor Facebook, Facebook helpt je om de impact van je advertentie te meten. De eerste stap is het maken van de juiste advertentie, en met welk doel je bezig gaat. Dan krijg je daarna de ideale middelen om het resultaat van je advertentie te meten.

Je Return Of Investment (ROI) wordt ook door Facebook inzichtelijk gemaakt. Hoe dit werkt wordt tijdens de workshop Adverteren op Facebook duidelijk gemaakt.

Locatie workshop

De workshop kan gegeven worden in jouw kantoor, woning, mijn huis of in een afgehuurde ruimte. Bij een afgehuurde ruimte zijn extra kosten verbonden.

Kosten workshop social media

  • Je investering is 349 euro excl. btw per persoon. (1 op 1 is mogelijk)
  • Het is mogelijk om de workshop in termijnen te betalen (maximaal 3).
  • Bij een workshop op locatie worden de locatiekosten doorberekend.
  • Een workshop duurt minimaal 3 uur en kan uitlopen tot 4,5 uur.

Neem contact met me op voor meer informatie en voor het inplannen van een social media workshop.

Of vul dit even in voor meer informatie of het plannen. Je e-mail adres wordt opgeslagen zodat ik je terug kan mailen.