Ontdek hoe je wekelijks meer uit je Instagram haalt

Beste ondernemer,

Ben jij een slimme vogel of juist een vroege vogel? Dan kun je je nu aanmelden voor 52 Weken Instagram Inspiratie. 

Want hoe gebruik je Instagram nu op een slimme en efficiënte manier? Hoe kom je aan meer connecties, meer website bezoekers, meer mensen op je e-maillijst en zelfs meer klanten via Instagram?

Dat is iets waar je een jaar lang hulp voor kunt krijgen, van mij.

Als je hoort dat het voor Instagram marketing het beste is om dagelijks minimaal, en dan echt minimaal, 1 bericht te plaatsen. Begin je dan al te zuchten van frustratie?  

Want wat en hoe dan?!  

Dit is een frustratie die ik goed snap. Ondanks dat ik het vak social media aan de Rijksuniversiteit Groningen met een heel goed cijfer heb afgerond, had ik toen ik begon met Instagram voor mijn eigen bedrijf ook moeite met het vinden van inspiratie voor mijn berichten op Instagram.  

• Ik had geen duidelijk systeem waaraan ik me kon houden.  

• Ik plaatste vooral quotes die eigenlijk geen betrekking op mijn vakgebied hadden.  

• Ze zorgden wel voor meer likes, maar niet voor meer klanten!  

Als je voor jezelf hebt bepaald dat er wat op Instagram gezet moet worden? Hoe lang ben je dan met 1 bericht bezig? Hoe lang ben je bezig met het bedenken van een onderwerp? Het maken van een afbeelding? Het plaatsen van de berichten?  

Soms zat ik wel een half uur na te denken voordat ik iets had bedacht om op Instagram te plaatsen en dan moest ik nog het bericht zelf nog maken, wat ook zomaar een half uur in beslag kon nemen.  

Al met al kon ik wel een hele middag bezig zijn doordat ik door mijn gebrek aan inspiratie ook niet voorbereid was.  

Hierdoor kon ik geen aandacht besteden aan activiteiten waaraan ik geld verdiende. Jij kent dat probleem waarschijnlijk ook wel.  

Daarbij heb ik ook nog eens het nadeel, en dat heb ik nog steeds, dat ik eigenlijk vooral een kantoorbaan heb en daar gebeurt nu eenmaal niet zoveel. Ik heb geen spannende dieren of processen die ik kan filmen of fotograferen.  

Het beroep van adviseur is helemaal niet sexy in beeld te brengen. Daar kwam ik ook achter toen er een fotograaf van de krant, Dagblad van het Noorden, langskwam.  

Als dit voor jou herkenbaar is, is er gelukkig hoop.  

Ik heb namelijk niet stilgezeten sinds ik in januari 2014 ben begonnen met mijn bedrijf. Ik ben langs verschillende top marketeers geweest om ook van hun kennis te leren.  

Er zijn me zaken opgevallen bij mensen die ik heb geholpen en bij experimenten die ik zelf heb uitgevoerd naar aanleiding van de tientallen boeken over marketing en social media die ik heb gelezen.  

Met al deze kennis heb ik 52 Weken Instagram Inspiratie gemaakt wat jou helpt om op 1 moment in de week alle berichten voor de hele week te plaatsen. Het is dé manier om tijd te besparen en om toch strategisch in beeld te komen bij jouw potentiële klanten.  

Wat je allemaal kunt met 52 weken Instagram Inspiratie  

Wil je toch nog meer weten over de voordelen van 52 weken Instagram inspiratie? Dan heb ik hier een lijstje met alle voordelen voor je gemaakt.  

✔️ Met de 52 weken Instagram inspiratie krijg je elke week tips en inspiratie over wat je op Instagram kunt zetten.  

✔️ Ook als er niets binnen je bedrijf gebeurt, want ja kantoor en administratie is niet sexy, kun je deze tips gebruiken.  

✔️ De tips zorgen er ook voor dat je regelmatig een interessant berichtje plaatst waardoor de nieuwsgierigheid van je fans gewekt wordt.  

✔️ Door de praktische uitleg van de tips krijg je kennis van zaken en voorkom je het maken van fouten.  

✔️ Je krijgt technieken die voor Nederland geschikt zijn. Geen buitenlandse (lees: Amerikaanse) scheeuwerigheid op jouw Instagram.  

✔️ Door het toepassen van de inspiratie komt je bedrijfspagina professioneel over.  

✔️ Doordat je elke maandag een schema krijgt ben je hooguit een paar uurtjes bezig met je Instagramberichten voor de hele week.  

✔️ Je houdt meer tijd over voor belangrijke dingen, zoals omzet genereren of je gezin.  

✔️ Door het uitvoeren van de tips en inspiratie krijg je meer volgers op je Instagram.  

✔️ Door het schema plaats je ook regelmatig berichten voor meer kliks naar je website.  

✔️ Door de Instagram inspiratie bereik je elke week veel meer mensen op Instagram.  

✔️ Met de tips leer je zelf hoe je berichten met afbeeldingen kunt plaatsen.  

✔️ Met de 52 inspiratie momenten leer je hoe je leuke video’s kunt plaatsen die geliked worden.  

✔️ Door de Instagram inspiratie leer je hoe je links naar je website kunt plaatsen.  

✔️ Door 52 weken Instagram inspiratie wordt jouw expertise in je vakgebied sneller herkend door je fans en volgers.  

✔️ Met tips kun je maandelijks meer aanmeldingen krijgen op je e-maillijst.  

✔️ Je leert welke afbeeldingen aantrekkelijk zijn op Instagram.  

✔️ Met de 52 weken Instagram inspiratie bereik je sneller mensen die geïnteresseerd zijn in jouw product of dienst.  

✔️ Met het uitvoeren van de tips kom je achter de interesses van je fans en volgers.  

✔️ Door 52 weken Instagram Inspiratie kom je erachter waarom mensen iets willen.  

Wat voor resultaten kun je verwachten? 

✔️ Je bespaart tijd bij het bedenken wat je die dag, of zelfs die week, op Insta zet.  

✔️ Je bereikt meer mensen via Instagram.  

✔️ Je naamsbekendheid wordt vergroot.  

✔️ Je krijgt meer vind-ik-leuks op je berichten.  

✔️ Fans klikken vaker naar je website via Instagram.  

✔️ Je krijgt meer volgers op je Instagram.  

✔️ Je krijgt meer contacten met klanten.  

✔️ Je krijgt vaker mailtjes en telefoontjes van mensen die zaken met je willen doen.  

✔️ Je wordt als expert gezien in je vakgebied.  

✔️ Je wordt aardiger gevonden door mensen, nog voordat ze je echt hebben leren kennen. (Dat is wel apart bij de 1e afspraak, maar wel heel leuk 😊)  

✔️ Je krijgt zowel direct als indirect meer omzet.  

✔️ Meer omzet doordat je tijd overhoudt voor andere activiteiten, zoals de dienst die je geeft of het product in een winkel verkopen.  

✔️ Meer omzet doordat je via Instagram klanten krijgt.  

Je investering 

Voor elke tip die je krijgt betaal je uiteindelijk maar 1,87 euro. Dat is minder dan een kopje koffie in een café en minder dan een biertje tijdens het uitgaan. En dat voor 1 gouden tip per week, 52 weken lang!  

Eigenlijk geef ik het bijna gratis weg.  

Als je meedoet met 52 Weken Instagram Inspiratie krijg je:  

✔️ 52 Weken een gouden Tip voor het vinden en binden van klanten op Instagram (ter waarde van 97 euro)  

✔️ Bonus 1: Wekelijks een uniek schema voor het plaatsen van minimaal 5 berichten (ter waarde van 250 euro)  

✔️ Bonus 2: De uitvoering van de tip wordt elke week met een stappenplan uitgelegd (ter waarde van 500)  

In totaal heeft dit programma met de bonussen dus een waarde van 828 euro.  

Is dit het waard voor jou?  

Bedenk je dat zo'n schema 5 euro per week kost x 50 is 250 euro. Dan tel ik zelfs 2 weken niet mee!  

Bedenk je ook dat de uitleg over het uitvoeren van de tip 10 euro per keer kost 10 x 50 is 500 euro, ook dan tel ik 2 weken niet mee!  

Het gaat je meer kosten als je niet meedoet met dit programma.  

Daarbij kost het je meer als je niet meedoet aan dit programma. Je moet dan zelf de technieken ontdekken en voor elk Instagram bericht en verhaal inspiratie krijgen. Daardoor kun je zomaar elke dag een uur kwijt zijn aan Instagram.  

Dit is al 5 uur per week als je alleen op de werkdagen berichten plaatst.  

In Nederland heeft de gemiddelde ondernemer een uurtarief van rond de 50 euro. Je eigen Instagram uitvogelen kan je dan per week al 250 euro kosten. Per jaar kost het dan zelfs (250 X 52=) 13.000 euro wat je eigenlijk bij een klant had willen verdienen.  

Vergeleken met de kosten van het zelf uitvogelen van de Instagramberichten die je kunt plaatsen is de 828 euro dan ontzettend laag en je krijgt ook nog eens een jaar lang een gouden tip, uitleg over het praktisch toepassen van die tip en een schema voor minimaal 5 berichten per week (en die kun je hergebruiken).  

Je krijgt namelijk tips & tricks die normaal tijdens een workshop worden gegeven en soms moet je dan zelfs meerdere workshops volgen om alle tips uit dit programma te krijgen. Het schema is ook een vast onderdeel van persoonlijk Instagramadvies met een uitgekiende strategie voor jouw bedrijf, alleen heb je dan niet eens elke week een uniek schema.  

Zo’n advies met workshop kost vaak tussen de 700 en 1300 euro. Vergelijkbaar met de prijs van dit programma.  

Omdat ik je echter wil helpen en wil stimuleren om Instagram goed te gebruiken en omdat je al zo ver bent gekomen op deze pagina wil ik je helpen. Als je gebruikmaakt van de knoppen op deze pagina kun je meedoen voor de prijs van alleen de wekelijkse tips.  

Je krijgt dan dus:  

✔️ 52 Weken een gouden Tip voor het vinden en binden van klanten op Instagram (ter waarde van 97)  

✔️ Bonus 1: Wekelijks een uniek schema voor het plaatsen van minimaal 5 berichten (ter waarde van 250 euro excl. btw)  

✔️ Bonus 2: De uitvoering van de tip wordt elke week met een stappenplan uitgelegd (ter waarde van 500 euro excl. btw)  

✔️ Bonus 3: Je krijgt een uitnodiging voor de besloten Facebook groep voor Slimme Vogels, waarin je extra tips krijgt, Facebook lives en meer om je te helpen met jouw online zichtbaarheid. (waarde is niet in geld uit te drukken)

Dit alles voor maar 97 euro (inclusief btw)  

Al met al is 97 euro dan een schijntje, exclusief btw is het zelfs maar 80,17 euro. Ik wil je ook echt graag helpen en ik hoop dat deze lage prijs voor jou voldoende is om in je eigen kennis te investeren.  

De enige reden waarom je toch moet betalen is omdat ik graag wil dat je iets doet met de tips en ervaringen uit het verleden hebben mij geleerd dat als ik kennis gratis weggeef er vaak niets mee wordt gedaan, omdat het gratis niet als waardevol wordt gezien.  

Dat vind ik super zonde, daarom vraag ik toch een kleine investering zodat je ook echt gemotiveerd bent om van jouw Instagram en Instagramstrategie een succes te maken.  

Ja, ik wil 52 Weken Instagram Inspiratie

Topvrouw voor social media en blogs 

Ik ben Merel Smedes en ik zit al jaren in de social media wereld. Met die ervaring kwam ook de passie om ondernemers en organisaties te helpen om van Instagram een echt succes te maken.  

Een tijdje geleden kreeg ik een berichtje van een onderneemster over het krijgen van meer inspiratie voor Instagram.  

Met dat in gedachten heb ik 52 weken Instagram Inspiratie ontwikkeld om ervoor te zorgen dat ondernemers regelmatig waardevolle berichten op Instagram plaatsen en minder moeite hebben met het vinden van een onderwerp voor een bericht.  

Ik wil je helpen met dit programma om meer naamsbekendheid te hebben, klanten te vinden en om ze aan je te binden.  

Buiten de social media wereld houd ik van mijn katten Balletje en Queenie, lezen, Yoga, wandelen en het maken van roadtrips.

© 2020 CommunicatieVogel | Algemene Voorwaarden