Ja, ik wil 52 Weken Instagram Inspiratie

52 Weken Instagram Inspriatie

Tijd besparen en een groter bereik

  • Concrete actieplannen: Duidelijke, stapsgewijze instructies die je direct kunt toepassen.
  • Bewezen technieken: Strategieën die resultaat opleveren, ongeacht je branche.
  • Flexibiliteit: Aanpasbaar aan jouw unieke bedrijfssituatie.
  • Rust: Na de tip op maandag ben je klaar, gedoevrij en eenvoudig te volgen.
  • Intuïtieve Begrijpelijkheid: Doordat je wekelijks een tip krijgt, word je niet overladen met kennis en weet je waar te beginnen.

Beste ondernemer,

Tijd is kostbaar, dat begrijp ik ook. Instagram is een krachtig platform om je bedrijf te laten groeien, maar het kan een tijdrovende klus zijn.

Geen zorgen, want ik heb een oplossing voor je.

Met 52 Weken Instagram Inspiratie hoef je niet dagelijks te worstelen met het bedenken van berichten, het maken van aantrekkelijke afbeeldingen en vlotte reels.

Mijn jarenlange ervaring en kennis is gebundeld in dit programma, zodat je optimaal kunt profiteren van de voordelen van Instagram, zonder dat het je hele leven overneemt.

Je krijgt een jaar lang begeleiding en inspiratie om je bedrijf zichtbaar en bekend te maken op Instagram. Gedoe vrij, zonder eindeloos nadenken over wat je moet plaatsen of hoe je jouw producten of diensten visueel aantrekkelijk presenteert.

52 Weken Instagram Inspiratie biedt je alles wat je nodig hebt om consistent en effectief te communiceren met je doelgroep.

Je krijgt wekelijkse suggesties voor berichten, verhalen en reels. De tips zijn speciaal ontworpen om je bereik te vergroten.

Of je nu een product verkoopt of diensten aanbiedt, dit programma helpt je om slim en efficiënt gebruik te maken van Instagram marketing.

En het beste is:

Met slechts één moment per week maak en plan je content voor de hele week. Dit voorkomt dagelijkse stress over wat je moet posten. Je bespaart tijd en energie en kunt je juist focussen op de activiteiten waar je geld mee verdient.

Heb je een beroep dat lastig te visualiseren is? Dat maakt niet uit. Je leert hoe je jouw bedrijf op een aantrekkelijke manier presenteert, zelfs als je geen spannende dingen of processen hebt om te filmen of te fotograferen.

Laat me je helpen om het maximale uit Instagram te halen en jouw bedrijf naar het next level te brengen.

Hoe eerder je begint, hoe eerder je resultaat hebt.

Wacht niet langer! Bestel vandaag nog 52 Weken Instagram Inspiratie en ontdek hoe gemakkelijk het is om consistent en effectief te communiceren met jouw doelgroep, zonder dat het al jouw kostbare tijd in beslag neemt.

Ontmoet Annewiek

Ze is de rechterhand van fotograaf Frank Doorhof. Studio FD is de naam van hun bedrijf. Ze geven workshops modelfotografie en zijn distributeur, verkoper en ambassadeur van mooie fotografieproducten.

Frank en Annewiek maken veel foto’s en video’s om deze producten en workshops bij de doelgroep onder de aandacht te brengen. En wat is dan een beter platform als Instagram?

In 2020 deed Annewiek voor het eerst mee met de 52 Weken Instagram inspiratie (toen nog in combinatie met 52 weken Facebook inspiratie). En al snel kwamen daar verkopen uit. 

Ze kreeg veel inspiratie van de wekelijkse voorbeelden en zo werd het steeds makkelijker om online zichtbaar te zijn. 

In 2024 stapt Annewiek nog een keer in, omdat Instagram continu verandert en Studio FD wil gaan adverteren op Meta.

Annewiek: "Merels rustige tempo en bereidheid om alle (gekke) vragen te beantwoorden spreken me erg aan.
Ook al ben je al bekend met Instagram, je kan altijd nog meer leren! Doe je mee met de 52 weken Instagram Inspiratie. Merel weet je zeker te verrassen."

Wat anderen zeggen over hulp met Instagram

Veel gestelde vragen

Antwoorden op je vragen

Krijg ik inloggegevens voor dit programma?

Nee, het programma gaat volledig via e-mail. Geen gedoe dus met inloggegeven. Je krijgt alle informatie die je nodig hebt in de mail en met links die het voor jou gewoon doen. 

Moet ik een goede smartphone hebben?

Nee, elke smartphone die je hebt is goed genoeg. Je gaat ook veel achter je pc doen, dus dan kun je de foto's altijd nog mooier maken dan lukt met alleen je smartphone.

Ga ik ook leren adverteren?

Ja, je gaat in dit programma ook leren adverteren op Instagram. Zowel met de app als in Meta achter je PC.  

Ga ik ook leren hoe ik AI kan gebruiken voor Instagram?

Ja, er komt ook in het begin van het programma al een mail met een tip over hoe je AI gebruikt om eenvoudig Instagram berichten te maken. Superfijn als je even geen inspiratie hebt ondanks de schema's, of als je al meer vooruit wilt werken.

Biedt het programma mogelijkheden om te netwerken met andere ondernemers of toegang tot een community voor verdere ondersteuning en ideeënuitwisseling?

Je wordt ook lid van de Slimme Vogel groepen op Facebook en/of LinkedIn. Daar kun je ook je bedrijf laten zien voor extra netwerken. 

Moet ik professionele foto's hebben?

Nee, foto's die je zelf kunt maken zijn goed genoeg.

Hoeveel tijd kosten de mails me wekelijks?

Je krijgt elke maandag een e-mail met een handige tip en een uitlegvideo. De uitlegvideo's variëren van 5 minuten tot 29 minuten per keer. Gemiddeld duren ze 10 minuten. Je zou dus maximaal een half uur per mail kwijt zijn.

Kan ik persoonlijke hulp krijgen bij het programma?

Ja, als je ergens tegenaan loopt, kun je me altijd mailen. Ik antwoord vaak binnen 24 uur. Als het heel ingewikkeld is plannen we een videogesprek (nog nooit gebeurd). Daarbij kun je ook maandelijks meedoen aan de gratis live Q&A voor de Slimme Vogels.   

Houdt het programma rekening met de nieuwste trends en algoritme-updates van Instagram?

Ja, het programma wordt doorlopend verbeterd, waardoor je van de nieuwste technieken gebruik kunt maken. 

Hoe kan ik het succes van de tips meten en bijhouden?

Instagram biedt statistische gegevens aan waardoor je jouw succes kunt meten. Je krijgt ook tips over het gebruik van de statistieken en hoe je die slim inzet. 

Klik op de groene knop om mee te doen.

Je investering 

Voor elke tip die je krijgt betaal je uiteindelijk maar 1,86 euro. Dat is minder dan een kopje koffie in een café of een biertje tijdens het uitgaan. En dat voor 1 gouden tip per week, 52 weken lang!  

Eigenlijk geef ik het bijna gratis weg.  

Als je meedoet met 52 Weken Instagram Inspiratie krijg je:  

✔️ 52 Weken een gouden Tip voor het vinden en binden van klanten op Instagram (ter waarde van 97 euro)  

✔️ Bonus 1: Wekelijks een uniek schema voor het plaatsen van minimaal 5 berichten (ter waarde van 250 euro)  

✔️ Bonus 2: De uitvoering van de tip wordt elke week met een stappenplan uitgelegd (ter waarde van 500)  

In totaal heeft dit programma met de bonussen dus een waarde van 828 euro.  

Is dit het waard voor jou?  

Bedenk je dat zo'n schema 5 euro per week kost x 50 is 250 euro. Dan tel ik zelfs 2 weken niet mee!

Bedenk je ook dat de uitleg over het uitvoeren van de tip 10 euro per keer kost 10 x 50 is 500 euro, ook dan tel ik 2 weken niet mee!  

Het gaat je meer kosten als je niet meedoet met dit programma.  

Daarbij kost het je meer als je niet meedoet aan dit programma. Je moet dan zelf de technieken ontdekken en voor elk Instagram bericht en verhaal inspiratie krijgen. Daardoor kun je zomaar elke dag een uur kwijt zijn aan Instagram.  

Dit is al 5 uur per week als je alleen op de werkdagen berichten plaatst.  

In Nederland heeft de gemiddelde ondernemer een uurtarief van rond de 50 euro. Je eigen Instagram uitvogelen kan je dan per week al 250 euro kosten.

Per jaar kost het dan zelfs (250 X 52=) 13.000 euro wat je eigenlijk bij een klant had willen verdienen.

Vergeleken met de kosten van het zelf uitvogelen van de Instagramberichten die je kunt plaatsen is de 828 euro dan ontzettend laag.

Je krijgt ook nog eens een jaar lang een gouden tip, uitleg over het praktisch toepassen van die tip en een schema voor minimaal 5 berichten per week (en die kun je hergebruiken).  

Je krijgt namelijk tips & tricks die normaal tijdens een workshop worden gegeven en soms moet je dan zelfs meerdere workshops volgen om alle tips uit dit programma te krijgen.

Het schema is ook een vast onderdeel van persoonlijk Instagramadvies met een uitgekiende strategie voor jouw bedrijf, alleen heb je dan niet eens elke week een uniek schema.  

Zo’n advies met workshop kost vaak tussen de 700 en 1300 euro. Vergelijkbaar met de prijs van dit programma.  

Omdat ik je echter wil helpen en wil stimuleren om Instagram goed te gebruiken en omdat je al zo ver bent gekomen op deze pagina wil ik je helpen.

Als je gebruikmaakt van de knoppen op deze pagina kun je meedoen voor de prijs van alleen de wekelijkse tips.  

Je krijgt dan dus:  

✔️ 52 Weken een gouden Tip voor het vinden en binden van klanten op Instagram (ter waarde van 97)  

✔️ Bonus 1: Wekelijks een uniek schema voor het plaatsen van minimaal 5 berichten (ter waarde van 250 euro excl. btw)  

✔️ Bonus 2: De uitvoering van de tip wordt elke week met een stappenplan/video uitgelegd (ter waarde van 500 euro excl. btw)  

✔️ Bonus 3: Je krijgt een uitnodiging voor de besloten Facebook groep voor Slimme Vogels, waarin je extra tips krijgt, Facebook lives, maandelijks een live Q&A en meer om je te helpen met jouw online zichtbaarheid. (waarde is niet in geld uit te drukken)

Dit alles voor maar 97 euro (incl. btw)  

Al met al is 97 euro dan een schijntje. Ik wil je ook echt graag helpen en ik hoop dat deze lage prijs voor jou voldoende is om in je eigen kennis te investeren.

De enige reden waarom je toch moet betalen is, omdat ik graag wil dat je iets doet met de tips.

Ervaringen uit het verleden hebben mij geleerd dat als ik kennis gratis weggeef er vaak niets mee wordt gedaan, omdat het gratis niet als waardevol wordt gezien.  

Dat vind ik super zonde, daarom vraag ik toch een kleine investering zodat je ook echt gemotiveerd bent om van jouw Instagram een succes te maken.  

Klik op de groene knop en vul je gegevens in om direct mee te doen met 52 Weken Instagram Inspiratie.

Ja, ik wil 52 Weken Instagram Inspiratie

PS: In januari 2025 begint de volgende ronde. Dus klik snel op de groene knop en schrijf je in voor de wachtlijst 😊.

Topvrouw voor social media en blogs 

Ik ben Merel Smedes en ik zit al jaren in de social media wereld. Met die ervaring kwam ook de passie om ondernemers en organisaties te helpen om van Instagram een echt succes te maken.  

Een tijdje geleden kreeg ik een berichtje van een onderneemster over het krijgen van meer inspiratie voor Instagram.  

Met dat in gedachten heb ik 52 weken Instagram Inspiratie ontwikkeld om ervoor te zorgen dat ondernemers regelmatig waardevolle berichten op Instagram plaatsen en minder moeite hebben met het vinden van een onderwerp voor een bericht.  

Ik wil je helpen met dit programma om meer naamsbekendheid te hebben, klanten te vinden en om ze aan je te binden.  

Buiten de social media wereld houd ik van mijn kat Balletje, lezen, yoga, wandelen en het maken van roadtrips.

© 2020-2023 CommunicatieVogel | Algemene Voorwaarden