Inspiratie voor Facebook berichten en het krijgen van meer likes op Facebook

Beste ondernemer,

Wil jij meer likes op Facebook? Wil jij meer website bezoekers en meer klanten via Facebook?

Ik neem aan van wel, want daar kun je nooit genoeg van hebben. 

De ECHTE vraag is eigenlijk HOE je meer likes op Facebook krijgt, meer website bezoekers en ook meer klanten via Facebook. 

Er zijn ontzettend veel strategiëen te bedenken voor het krijgen van meer klanten, website bezoekers en meer likes? Maar waar begin je en hoe zorg je ervoor dat iemand die je leuk vindt ook contact met je opneemt???

Als je met Facebook wilt beginnen moet je hier en paar vragen stellen. 

Facebook heeft namelijk ontzettend veel factoren die van invloed zijn op wie jou ziet terwijl hij/zij aan het Facebooken is.

Dit kan ontzettend afschrikken, maar het begin is het plaatsen van berichten op Facebook en dan bedoel je meestal: Het regelmatig plaatsen van berichten op Facebook.

Gelukkig hoef je je hier niet elke dag mee bezig te houden.

De realiteit is dat als je de verkeerde strategie op Facebook gebruikt dit je niet helpt om meer likes te krijgen, meer website bezoekers en al helemaal niet meer klanten.

Je kunt jaren lang 1 keer per week een bericht op Facebook zetten zonder dat er wat gebeurt. Je kunt zelfs jarenang elke dag 1 bericht op Facebook zetten met maar weinig resultaat. 

Als ik heel eerlijk ben ik gebruik ook niet altijd alle strategieën die op Facebook toepasbaar zijn. Toch bereik ik met mijn pagina wekelijks 7 keer zoveel mensen als dat ik likes heb. 

Daarbij zorgt mijn Facebookpagina ook nog eens voor klanten en die klanten komen vaak ook nog voor een 2e dienst of workshop terug.

Dit betekent dat je met maar 100 likes hebt, kun je zelfs met een niet perfecte strategie nog wekelijks 700 mensen bereiken. Ga maar eens na wat er gebeurt als je 500 likes hebt, of zelfs 1000. 

Klanten die je krijgt kun je loyaal aan je binden zodat ze terugkomen. 

Is gebrek aan strategische inspiratie een reden waarom je niet regelmatig berichten plaatst op Facebook? 

Veel van mijn klanten en ondernemers in mijn omgeving geven aan dat vooral een gebrek aan inspiratie de reden is waarom ze niet regelmatig berichten plaatsen op hun Facebookpagina. 

Als je hoort dat het voor Facebook marketing het beste is om dagelijks minimaal 1 bericht te plaatsen. Begin je dan al te zuchten van frustratie? 

Want wat en hoe dan?!  

Dit is een frustratie die ik goed snap. Ondanks dat ik het vak social media aan de Rijksuniversiteit Groningen met een heel goed cijfer heb afgerond, had ik toen ik begon met Facebook voor mijn eigen bedrijf ook moeite met het vinden van inspiratie voor mijn berichten op Facebook. 

• Ik had geen duidelijk systeem waaraan ik me kon houden. 

• Ik plaatste vooral quotes die eigenlijk geen betrekking op mijn vakgebied hadden. 

• Ze zorgden wel voor meer likes, maar niet voor meer klanten! 

Als je voor jezelf hebt bepaald dat er wat op Facebook gezet moet worden? Hoe lang ben je dan met 1 bericht bezig?

Hoe lang ben je bezig met het bedenken van een onderwerp? Het maken van een afbeelding? Het plaatsen van de berichten? 

Soms zat ik wel een half uur na te denken voordat ik iets had bedacht om op Facebook te plaatsen en dan moest ik nog het bericht zelf nog maken, wat ook zomaar een half uur in beslag kon nemen. 

Al met al kon ik wel een hele middag bezig zijn doordat ik door mijn gebrek aan inspiratie ook niet voorbereid was. 

Hierdoor kon ik geen aandacht besteden aan activiteiten waaraan ik geld verdiende. Jij kent dat probleem waarschijnlijk ook wel. 

Daarbij heb ik ook nog eens het nadeel, en dat heb ik nog steeds, dat ik eigenlijk vooral een kantoorbaan heb en daar gebeurt nu eenmaal niet zoveel. Ik heb geen spannende dieren of processen die ik kan filmen of fotograferen. 

Het beroep van adviseur is helemaal niet sexy in beeld te brengen. Daar kwam ik ook achter toen er een fotograaf van de krant, Dagblad van het Noorden, langskwam. 

Als dit voor jou herkenbaar is, is er gelukkig hoop.

Ik heb namelijk niet stilgezeten sinds ik in januari 2014 ben begonnen met mijn bedrijf. Ik ben langs verschillende top marketeers geweest om ook van hun kennis te leren.

Er zijn me zaken opgevallen bij mensen die ik heb geholpen en bij experimenten die ik zelf heb uitgevoerd naar aanleiding van de tientallen boeken over marketing en social media die ik heb gelezen.

Met al deze kennis heb ik 52 Weken Facebook Inspiratie gemaakt wat jou helpt om op 1 moment in de week alle berichten voor de hele week te plaatsen. Het is dé manier om tijd te besparen en om toch strategisch in beeld te komen bij jouw potentiële klanten.

Daarbij is het programma nu verbeterd. Als je nu meedoet, doe je mee aan versie 2. In deze versie zitten betere tips en betere uitleg dan in de eerste versie.

Er wordt bijvoorbeeld dieper ingegaan op hoe je mooie afbeeldingen maakt op Facebook en hoe je ervoor zorgt dat Facebook de juiste afbeelding van je website pakt wanneer je een link deelt.

Super handig!


Ja, ik wil 52 weken Facebook Inspiratie

Praktische en direct toepasbare kennis voor meer aanvragen en contacten

Wil jij gebruikmaken van berichten die klanten trekken? Die in ieder geval voor likes zorgen van mensen die interesse hebben in wat je doet? 

Door de social media analyses van Facebookberichten van klanten die advies wilden ben ik gaan zien wat werkt en wat juist niet werkt om het over je bedrijf te hebben en om fans aan je te binden die daarin geïnteresseerd zijn. 

Daarbij heb ik nu veel meer gelezen over social media dan tijdens mijn studie mogelijk was. 

Hierdoor heb ik een systeem ontwikkeld dat werkt voor mijn bedrijf en voor mijn klanten. 

Ik pas deze technieken zelf toe en gestaag maar zeker krijg ik steeds meer pagina likes en ook steeds meer klanten die ik mag helpen met hun social media strategie of het leren van praktische tips om Facebook en andere social media helemaal onder de knie te krijgen. 

Elke klant heeft van mij een schema gekregen dat ze kunnen gebruiken voor het plaatsen van hun Facebookberichten en daarover heb ik alleen maar positieve reacties gehad. 

Door het testen van verschillende technieken en promoties heb ik achterhaald hoe ik en vooral mijn klanten meer likes op hun Facebookpagina kunnen krijgen. 

Ontdek hoe jij daardoor ook meer websitebezoekers krijgt, net als mijn klanten, en hoe je meer offerteaanvragen en telefonische contacten krijgt voor het aanschaffen van je diensten of producten. 

Ik heb zelfs een mailtje van een klant gekregen die het aantal website bezoekers na het volgen van een workshop van mij met 2000% heeft verhoogd. Ik overdrijf niet en was zelfs zelf een beetje verbluft van haar resultaat. 

Ook andere klanten hebben door het gebruikmaken van mijn technieken meer likes op hun Facebookpagina en krijgen meer bezoekers op hun website. 

Tot nu toe zijn de reacties over het programma positief! (Check onderaan de referenties maar, maar lees eerst nog even verder).

Wat je allemaal kunt met 52 weken Facebook Inspiratie 

Wil je toch nog meer weten over de voordelen van 52 weken Facebook inspiratie? Dan heb ik hier een lijstje met alle voordelen voor je gemaakt. 

✔️ Met de 52 weken Facebook inspiratie krijg je elke week tips en inspiratie over wat je op Facebook kunt zetten. 

✔️ Ook als er niets binnen je bedrijf gebeurt, want ja kantoor en administratie is niet sexy, kun je deze tips gebruiken. 

✔️ De tips zorgen er ook voor dat je regelmatig een interessant berichtje plaatst waardoor de nieuwsgierigheid van je fans gewekt wordt. 

✔️ Door de praktische uitleg van de tips krijg je kennis van zaken en voorkom je het maken van fouten. 

✔️ Je krijgt technieken die voor Nederland geschikt zijn. Geen buitenlandse (lees: Amerikaanse) scheeuwerigheid op jouw Facebookpagina.

✔️ Door het toepassen van de inspiratie komt je bedrijfspagina professioneel over. 

✔️ Doordat je elke maandag een schema krijgt ben je hooguit een paar uurtjes bezig met je Facebookberichten voor de hele week.

✔️ Je houdt meer tijd over voor belangrijke dingen, zoals omzet genereren of je gezin. 

✔️ Door het uitvoeren van de tips en inspiratie krijg je meer likes op je Facebookpagina. 

✔️ Door het schema plaats je ook regelmatig berichten voor meer kliks naar je website. 

✔️ Door de Facebook inspiratie bereik je elke week veel meer mensen op Facebook dan je nu doet omdat je nauwelijks wat plaatst. 

✔️ Met de tips leer je zelf hoe je berichten met afbeeldingen kunt plaatsen. 

✔️ Met de 52 inspiratie momenten leer je hoe je leuke video’s kunt plaatsen die geliked worden. 

✔️ Door de Facebook inspiratie leer je hoe je links naar je website kunt plaatsen. 

✔️ Door 52 weken Facebook inspiratie wordt jouw expertise in je vakgebied sneller herkend door je fans en volgers. 

✔️ Met tips kun je maandelijks meer aanmeldingen krijgen op je e-maillijst. 

✔️ Je leert welke afbeeldingen aantrekkelijk zijn op Facebook.  

✔️ Je leert hoe je die aantrekkelijke afbeeldingen maakt.

✔️ Je weet na het volgen van het programma hoe je ervoor zorgt dat Facebook de juiste afbeelding pakt bij het delen van een link.

✔️ Met de 52 weken Facebook inspiratie bereik je sneller mensen die geïnteresseerd zijn in jouw product of dienst. 

✔️ Met het uitvoeren van de tips kom je achter de interesses van je fans en volgers. 

✔️ Door 52 weken Facebook Inspiratie kom je erachter waarom mensen iets willen.

✔️ Je gaat leren adverteren op Facebook.

✔️ Je gaat leren hoe je AI kunt gebruiken voor leuke berichten op Facebook.


Wat voor resultaten kun je verwachten?

✔️ Je bespaart tijd bij het bedenken wat je die dag, of zelfs die week, op Facebook gaat zetten.  

✔️ Je bereikt meer mensen via Facebook. 

✔️ Je naamsbekendheid wordt vergroot. 

✔️ Je krijgt tijdens het netwerken (als je dat doet) opmerkingen dat je veel op Facebook doet. (Ook van mensen die niets leuk vinden 😊)

✔️ Je krijgt meer vind-ik-leuks op je berichten.

✔️ Fans klikken vaker naar je website via Facebook.

✔️ Je krijgt meer fans op je Facebookpagina.

✔️ Je krijgt meer bezoekers op je website via Facebook. 

✔️ Je krijgt meer mensen op je emaillijst via Facebook.

✔️ Je krijgt meer contacten met klanten.

✔️ Je krijgt vaker mailtjes en telefoontjes van mensen die zaken met je willen doen. 

✔️ Je wordt als expert gezien in je vakgebied. 

✔️ Je wordt aardiger gevonden door mensen, nog voordat ze je echt hebben leren kennen. (Dat is wel apart bij de 1e afspraak, maar wel heel leuk 😊) 

✔️ Je krijgt zowel direct als indirect meer omzet. 

✔️ Meer omzet doordat je tijd overhoudt voor andere activiteiten, zoals de dienst die je geeft of het product in een winkel verkopen. 

✔️ Meer omzet doordat je via Facebook klanten krijgt. 


Inspiratie voor Facebook berichten en het krijgen van meer likes op Facebook

In 52 weken Facebook inspiratie wil ik die kennis met je delen. 

Je krijgt elke week een techniek, een tip en een voorbeeld van hoe je berichten plaatst die voor meer likes en/of websitebezoekers zorgen.  

Je krijgt een jaar lang elke week een super waardevolle tip voor het krijgen van meer likes of juist voor het krijgen van meer websitebezoekers en aanmeldingen voor je e-maillijst. 

Als één zo'n tip voor 1 klant zorgt, hoeveel is jou dat dan waard?

✔️ Bonus nummer 1: Wekelijks schema met berichten (ter waarde van 300 euro)

Daarbij krijg je ook een jaar lang elke week een schema met 5 soorten berichten die je kunt plaatsen zodat in ieder geval elke werkdag gevuld is met berichten. Je krijgt dan meer zichtbaarheid bij je fans en verzamelt nieuwe fans.  

Om ervoor te zorgen dat je niet elke week dezelfde 5 typen berichten plaatst krijg je zelfs verschillende schema’s die je kunt gebruiken (en die je kunt hergebruiken). 

Je krijgt vanaf het moment waarop je dit product elke week een schema voor ten minste vijf berichten. 

Dat is toch geweldig?

✔️ Bonus nummer 2: Bij elke tip krijg je een stappenplan voor het uitvoeren van de tips (ter waarde van 600 euro)

Bovendien wordt het praktisch uitvoeren van de tip stap voor stap uitgelegd in een video of met afbeeldingen die elke stap nauwgezet in beeld brengen. 

Hierdoor wordt het toch super makkelijk om Facebook in te zetten?

✔️Bonus nummer 3: Jouw berichten zijn uniek ten opzichte van andere deelnemers

Alleen mensen die zich in dezelfde week als die van jou inschrijven krijgen dezelfde mails. Hierdoor zijn je berichten uniek ten opzichte van 95 procent van andere deelnemers van 52 weken Facebook inspiratie. 

Dit in grote tegenstelling tot andere programma's waarbij iedereen dezelfde berichten plaatst.

Toch fijn als je bedrijf niet lijkt op dat van je concurrent?

Daarbij heeft het programma een update gehad en volg je nu versie 6.

Bekijk wat andere mensen zeggen

Vragen?

Krijg ik inloggegevens voor dit programma?

Nee, het programma gaat volledig via e-mail. Geen gedoe dus met inloggegevens. Je krijgt alle informatie die je nodig hebt in de mail en met links die het voor jou gewoon doen. 

Ga ik ook leren adverteren?

Ja, je gaat in dit programma ook leren adverteren op Facebook.

Moet ik professionele foto's hebben?

Nee, foto's die je zelf kunt maken zijn goed genoeg. 

Hoeveel tijd kosten de mails me wekelijks?

Je krijgt elke maandag een e-mail met een handige tip en een uitlegvideo. De uitlegvideo's variëren van 5 minuten tot 29 minuten per keer. Gemiddeld duren ze 10 minuten. Je zou dus maximaal een half uur per mail kwijt zijn.

Wat maakt 52 Weken Facebook Inspiratie uniek in vergelijking met andere Facebook-marketingprogramma's?

Dit programma is uniek omdat je stapsgewijs alle informatie krijgt, waardoor je de tips goed kunt uitvoeren en niet overdonderd raakt door alle informatie. Dan vergeet je vaak snel de helft weer en weet je niet waar te beginnen. Dit programma maakt alles wat overzichtelijker en behapbaarder. 

Welke soorten berichten en strategieën worden er in het programma behandeld?

Alle soorten berichten die je kunt plaatsen worden behandeld. Berichten om een band met je volgers op te bouwen, berichten voor meer websitebezoekers, berichten om je e-maillijst op te bouwen en berichten die de kansen op sales verhogen. Hiervoor krijg je ook copywritingtechnieken. 

Hoe helpt het programma bij het creëren van aantrekkelijke visuele inhoud, zoals afbeeldingen en video's?

Je krijgt praktische uitleg hoe je met Canva en andere handige (gratis) apps afbeeldingen, video's en reels mooier maakt. 

Is er ondersteuning beschikbaar als ik vragen of problemen heb met de implementatie van de tips?

Ja, je mag mij altijd mailen en als het heel ingewikkeld is plannen we een gratis afspraak in (is nog nooit gebeurd, maar als het nodig is doen we dat). 

Zijn er verborgen kosten of aanvullende aankopen die nodig zijn om het programma volledig te benutten?

Als je gaat adverteren moet je zelf investeren in de advertentie, dit kan al voor 1 euro. Verder zijn alle tips en tools gratis en zijn er geen extra kosten.

Is het programma toegankelijk voor ondernemers die niet technisch onderlegd zijn?

Ja

Kan ik de tips en strategieën toepassen als mijn bedrijf geen fysieke producten verkoopt?

Ja

Is het programma ook relevant en bruikbaar voor ondernemers buiten Nederland?

Ja, Facebook werkt overal hetzelfde. Wel zul je de taal van de berichten dan moeten aanpassen op je doelgroep. Als dat Engels is plaats je bijvoorbeeld Engelse berichten. 

Wordt het programma regelmatig bijgewerkt om veranderingen in het Facebook-algoritme en -platform bij te houden?

Ja, bij elke ronde krijgt dit programma een update. Dit is ook waarom je je soms niet kunt inschrijven voor dit programma, omdat alle updates op tijd moeten worden uitgevoerd.

Hoe lang heb ik toegang tot het programma en de materialen nadat ik me heb aangemeld?

Zolang ze in je e-mail staan. De video's blijven online zolang Communicatievogel bestaat, en dat gaat zeker nog lang duren :). 

Is er een community of netwerkgroep waar deelnemers ervaringen en tips kunnen uitwisselen?

Ja, als je meedoet mag je lid worden van de besloten Slimme Vogel groep op Facebook en/of LinkedIn. Daar is ook maandelijks een Q&A. 

Je investering

Voor elke tip die je krijgt betaal je uiteindelijk maar 1,86 euro. Dat is minder dan een kopje koffie in een café of een biertje tijdens het uitgaan. En dat voor 1 gouden tip per week, 52 weken lang! 

Eigenlijk geef ik het bijna gratis weg. 

Als je meedoet met 52 Weken Facebook Inspiratie krijg je:

✔️ 52 Weken een gouden Tip voor het vinden en binden van klanten op Facebook (ter waarde van 97 euro)

✔️ Bonus 1: Wekelijks een uniek schema voor het plaatsen van minimaal 5 berichten (ter waarde van 300 euro)

✔️ Bonus 2: De uitvoering van de tip wordt elke week met een stappenplan uitgelegd (ter waarde van 600 euro)

✔️ Bonus 3: Lidmaatschap van de Slimme Vogel groep op Facebook/LinkedIn met maandelijks een gratis Q&A (ter waarde van 1000 euro)

In totaal heeft dit programma met de bonussen dus een waarde van 1997 euro inclusief btw. 

Is dit het waard voor jou? 

Het gaat je meer kosten als je niet meedoet met dit programma. 

Daarbij kost het je meer als je niet meedoet aan dit programma. Je moet dan zelf de technieken ontdekken en voor elk Facebookbericht inspiratie krijgen. Daardoor kun je zomaar elke dag een uur kwijt zijn aan Facebook.  

Dit is al 5 uur per week als je alleen op de werkdagen berichten plaatst.  

In Nederland heeft de gemiddelde ondernemer een uurtarief van rond de 50 euro. Je eigen Facebook uitvogelen kan je dan per week al 250 euro kosten. Per jaar kost het dan zelfs (250 X 52=) 13.000 euro wat je eigenlijk bij een klant had willen verdienen.  

Vergeleken met de kosten van het zelf uitvogelen van de Facebookberichten die je kunt plaatsen is de 828 euro dan ontzettend laag en je krijgt ook nog eens een jaar lang een gouden tip, uitleg over het praktisch toepassen van die tip en een schema voor minimaal 5 berichten per week (en die kun je hergebruiken).  

Je krijgt namelijk tips & tricks die normaal tijdens een workshop worden gegeven en soms moet je dan zelfs meerdere workshops volgen om alle tips uit dit programma te krijgen. Het schema is ook een vast onderdeel van persoonlijk Facebookadvies met een uitgekiende strategie voor jouw bedrijf, alleen heb je dan niet eens elke week een uniek schema.  

Zo’n advies met workshop kost vaak tussen de 800 en 1400 euro. Vergelijkbaar met de prijs van dit programma. 

Omdat ik je echter wil helpen en wil stimuleren om Facebook goed te gebruiken en omdat je al zo ver bent gekomen op deze pagina wil ik je helpen. Als je gebruikmaakt van de knoppen op deze pagina kun je meedoen voor de prijs van alleen de wekelijkse tips.

Je krijgt dan dus:

✔️ 52 Weken een gouden Tip voor het vinden en binden van klanten op Facebook (ter waarde van 97 euro)  

✔️ Bonus 1: Wekelijks een uniek schema voor het plaatsen van minimaal 5 berichten (ter waarde van 300 euro)  

✔️ Bonus 2: De uitvoering van de tip wordt elke week met een stappenplan uitgelegd (ter waarde van 600 euro)

✔️ Bonus 3: Lidmaatschap van de Slimme Vogel groep op Facebook/LinkedIn met maandelijks een gratis Q&A (ter waarde van 1000 euro)

Totaal:1997

Dit alles voor maar 97 euro inclusief btw.

Al met al is 97 euro dan een schijntje, het is zelfs inclusief btw. Ik wil je ook echt graag helpen en ik hoop dat deze lage prijs voor jou voldoende is om in je eigen kennis te investeren. 

De enige reden waarom je toch moet betalen is omdat ik graag wil dat je iets doet met de tips en ervaringen uit het verleden hebben mij geleerd dat als ik kennis gratis weggeef er vaak niets mee wordt gedaan, omdat het gratis niet als waardevol wordt gezien. 

Dat vind ik super zonde, daarom vraag ik toch een kleine investering zodat je ook echt gemotiveerd bent om van jouw Facebookpagina en Facebookstrategie een succes te maken. 

Het enige dat je hoeft te doen is via deze knop aangeven dat je gebruik wilt maken van 52 weken Facebook inspiratie.

Samenvattend:

  • 52 Weken Facebook inspiratie
  • Wekelijks een gouden tip voor het vinden en binden van klanten.
  • Daarbij de 2 bonussen, van een wekelijks uniek schema en een stappenplan voor het uitvoeren van de tip.
  • Lidmaatschap van de Slimme Vogel groep met maandelijks een gratis Q&A.

met een totale waarde van 1017 euro voor maar 97 euro inclusief btw. 

De inschrijving voor dit programma is gepauzeerd. Klik op de blauwe knop om je in te schrijven voor de wachtlijst. Schrijf je in voor de wachtlijst.

Topvrouw voor social media en blogs

Ik ben Merel Smedes en ik onderneem al jaren met de Facebook en social media. Met die ervaring kwam ook de passie om ondernemers en organisaties te helpen om van Facebook een echt succes te maken. 

Een tijdje geleden kreeg ik een berichtje van een ondernemer uit mijn buurt over het krijgen van meer inspiratie voor Facebook. 

Met dat in gedachten heb ik 52 weken Facebook Inspiratie ontwikkeld om ervoor te zorgen dat ondernemers regelmatig waardevolle berichten op Facebook plaatsen en minder moeite hebben met het vinden van een onderwerp voor een bericht.

Ik wil je helpen met dit programma om meer naamsbekendheid te hebben, klanten te vinden en om ze aan je te binden. 

Buiten de social media wereld houd ik van mijn vriend, mijn kat (eigenlijk poes) Balletje, lezen, Yoga en wandelen.

© 2017-2023 CommunicatieVogel | Algemene Voorwaarden