Inspiratie voor Facebook berichten en het krijgen van meer likes op Facebook

Beste ondernemer,


Wil je jouw Facebook-likes verhogen, je websiteverkeer boosten en meer klanten via Facebook aantrekken?


Dat dacht ik al – wie wil dat nu niet?


De kernvraag is echter HOE je dit voor elkaar krijgt: meer likes, meer bezoekers, en meer klanten via Facebook.


Er bestaan talloze strategieën om dit te bereiken. Maar waar start je? En hoe zorg je ervoor dat iemand die jouw pagina leuk vindt, ook daadwerkelijk contact met je opneemt?


Aan de slag gaan met Facebook vereist dat je jezelf een aantal cruciale vragen stelt.


Facebook bevat namelijk een veelvoud aan factoren die bepalen wie jouw content ziet tijdens het scrollen.


Dit kan overweldigend lijken, maar het start allemaal met het consistent posten van berichten op Facebook.


Gelukkig hoeft dit niet dagelijks een tijdrovende klus te zijn.


De realiteit is echter dat een ineffectieve Facebook-strategie je niet dichter bij meer likes, meer websitebezoekers of meer klanten brengt.


Jarenlang wekelijks posten zonder zichtbaar resultaat is mogelijk. Dagelijks posten kan eveneens weinig opleveren.


Om eerlijk te zijn, pas ik zelf ook niet altijd alle beschikbare strategieën toe. Toch bereik ik met mijn pagina wekelijks zevenmaal zoveel mensen als het aantal likes dat ik heb.


Mijn Facebookpagina genereert bovendien klanten die vaak terugkeren voor meer diensten of workshops.


Stel je voor: met slechts 100 likes kun je, zelfs met een imperfecte strategie, wekelijks tot 700 mensen bereiken. Bedenk eens wat mogelijk is met 500 of zelfs 1000 likes.


Je kunt klanten winnen en aan je binden zodat ze blijven terugkomen.


Is een gebrek aan strategische inspiratie de reden dat je niet regelmatig post op Facebook?


Veel klanten en ondernemers om mij heen geven aan dat juist dit gebrek aan inspiratie hen weerhoudt van het regelmatig plaatsen van berichten op hun Facebookpagina.


Voel je de druk om dagelijks minstens één bericht te plaatsen? Begint de frustratie dan toe te nemen?


Ik begrijp deze frustratie volledig. Ondanks mijn succesvolle afronding van de studie social media aan de Rijksuniversiteit Groningen, vond ik het aanvankelijk ook lastig om inspiratie te vinden voor mijn Facebookberichten.

  • Ik miste een helder systeem om te volgen.
  • Mijn posts bestonden voornamelijk uit quotes die weinig met mijn vakgebied te maken hadden.
  • Ze leverden wel likes op, maar geen nieuwe klanten!


Hoeveel tijd besteed je aan het bedenken, creëren en plaatsen van één bericht?


Soms was ik wel een half uur kwijt aan het bedenken van een post, om nog niet te spreken over de tijd die nodig was om het bericht zelf te maken.


Dit kon gemakkelijk een hele middag in beslag nemen, vooral omdat ik door een gebrek aan voorbereiding en inspiratie niet efficiënt was.


Hierdoor kon ik geen tijd besteden aan inkomstengenererende activiteiten – een probleem dat jou waarschijnlijk bekend voorkomt.


Bovendien, als iemand met voornamelijk kantoorwerk, ontbreekt het mij aan spannende dieren of processen om te filmen of fotograferen. Het vak van adviseur is lastig op een aantrekkelijke manier in beeld te brengen, zoals ik ontdekte tijdens een fotoshoot met Dagblad van het Noorden.


Als dit herkenbaar voor je is, wees gerust, er is hoop.


Sinds ik in januari 2014 mijn bedrijf startte, heb ik niet stilgezeten. Ik heb kennis opgedaan bij verschillende topmarketeers en veel geleerd van de mensen die ik heb geholpen en de experimenten die ik heb uitgevoerd, gebaseerd op de tientallen boeken over marketing en social media die ik heb verslonden.


Met al deze kennis heb ik het programma "52 Weken Facebook Inspiratie" ontwikkeld, waarmee je in één keer per week alle berichten voor die week kunt plannen. Het is dé manier om tijd te besparen en strategisch zichtbaar te zijn voor jouw potentiële klanten.


En nu is het programma nog beter. Door deel te nemen aan versie 2024 krijg je toegang tot verbeterde tips en uitleg, inclusief tips over AI en Facebook!

Praktische en direct toepasbare kennis voor meer aanvragen en contacten

Wil jij gebruikmaken van berichten die klanten trekken? Die in ieder geval voor likes zorgen van mensen die interesse hebben in wat je doet? 

Door de social media analyses van Facebookberichten van klanten die advies wilden ben ik gaan zien wat werkt en wat juist niet werkt om het over je bedrijf te hebben en om fans aan je te binden die daarin geïnteresseerd zijn. 

Daarbij heb ik nu ook 10 jaar ervaring met Communicatievogel.

Hierdoor heb ik een systeem ontwikkeld dat werkt voor mijn bedrijf en voor mijn klanten. 

Ik pas deze technieken zelf toe en gestaag maar zeker krijg ik steeds meer pagina likes en ook steeds meer klanten die ik mag helpen met hun social media strategie of het leren van praktische tips om Facebook en andere social media helemaal onder de knie te krijgen. 

Elke klant heeft van mij een schema gekregen dat ze kunnen gebruiken voor het plaatsen van hun Facebookberichten en daarover heb ik alleen maar positieve reacties gehad. 

Door het testen van verschillende technieken en promoties heb ik achterhaald hoe ik en vooral mijn klanten meer likes op hun Facebookpagina kunnen krijgen. 

Ontdek hoe jij daardoor ook meer websitebezoekers krijgt, net als mijn klanten, en hoe je meer offerteaanvragen en telefonische contacten krijgt voor het aanschaffen van je diensten of producten. 

Ik heb zelfs een mailtje van een klant gekregen die het aantal website bezoekers na het volgen van een workshop van mij met 2000% heeft verhoogd. Ik overdrijf niet en was zelfs zelf een beetje verbluft van haar resultaat. 

Ook andere klanten hebben door het gebruikmaken van mijn technieken meer likes op hun Facebookpagina en krijgen meer bezoekers op hun website. 

Tot nu toe zijn de reacties over het programma positief! (Check onderaan de referenties maar, maar lees eerst nog even verder).

In 52 weken Facebook inspiratie wil ik die kennis met je delen. 

Je krijgt elke week een techniek, een tip en een voorbeeld van hoe je berichten plaatst die voor meer likes en/of websitebezoekers zorgen.  

Je krijgt een jaar lang elke week een super waardevolle tip voor het krijgen van meer likes of juist voor het krijgen van meer websitebezoekers en aanmeldingen voor je e-maillijst. 

Als één zo'n tip voor 1 klant zorgt, hoeveel is jou dat dan waard?

✔️ Bonus nummer 1: Wekelijks schema met berichten (ter waarde van 300 euro)

Daarbij krijg je ook een jaar lang elke week een schema met 5 soorten berichten die je kunt plaatsen zodat in ieder geval elke werkdag gevuld is met berichten. Je krijgt dan meer zichtbaarheid bij je fans en verzamelt nieuwe fans.  

Om ervoor te zorgen dat je niet elke week dezelfde 5 typen berichten plaatst krijg je zelfs verschillende schema’s die je kunt gebruiken (en die je kunt hergebruiken). 

Je krijgt vanaf het moment waarop je dit product elke week een schema voor ten minste vijf berichten. 

Dat is toch geweldig?

✔️ Bonus nummer 2: Bij elke tip krijg je een stappenplan voor het uitvoeren van de tips (ter waarde van 600 euro)

Bovendien wordt het praktisch uitvoeren van de tip stap voor stap uitgelegd in een video of met afbeeldingen die elke stap nauwgezet in beeld brengen. 

Hierdoor wordt het toch super makkelijk om Facebook in te zetten?

✔️Bonus nummer 3: Jouw berichten zijn uniek ten opzichte van andere deelnemers

Alleen mensen die zich in dezelfde week als die van jou inschrijven krijgen dezelfde mails. Hierdoor zijn je berichten uniek ten opzichte van 95 procent van andere deelnemers van 52 weken Facebook inspiratie. 

Dit in grote tegenstelling tot andere programma's waarbij iedereen dezelfde berichten plaatst.

Toch fijn als je bedrijf niet lijkt op dat van je concurrent?

✔️Bonus nummer 4: Je wordt een Slimme Vogel. (ter waarde van 1000 euro)

Je mag bij de besloten groep op Facebook voor Slimme Vogels voor extra tips en feedback voor online marketing. Daarbij is er maandelijks een gratis Q&A.

Daarbij heeft het programma een update gehad en volg je nu versie 7 (2024)

Ja, ik wil 52 weken Facebook Inspiratie

Bekijk wat andere mensen zeggen

Vragen?

Krijg ik inloggegevens voor dit programma?

Nee, het programma gaat volledig via e-mail. Geen gedoe dus met inloggegevens. Je krijgt alle informatie die je nodig hebt in de mail en met links die het voor jou gewoon doen. 

Ga ik ook leren adverteren?

Ja, je gaat in dit programma ook leren adverteren op Facebook.

Moet ik professionele foto's hebben?

Nee, foto's die je zelf kunt maken zijn goed genoeg. 

Hoeveel tijd kosten de mails me wekelijks?

Je krijgt elke maandag een e-mail met een handige tip en een uitlegvideo. De uitlegvideo's variëren van 5 minuten tot 29 minuten per keer. Gemiddeld duren ze 10 minuten. Je zou dus maximaal een half uur per mail kwijt zijn.

Wat maakt 52 Weken Facebook Inspiratie uniek in vergelijking met andere Facebook-marketingprogramma's?

Dit programma is uniek omdat je stapsgewijs alle informatie krijgt, waardoor je de tips goed kunt uitvoeren en niet overdonderd raakt door alle informatie. Dan vergeet je vaak snel de helft weer en weet je niet waar te beginnen. Dit programma maakt alles wat overzichtelijker en behapbaarder. 

Welke soorten berichten en strategieën worden er in het programma behandeld?

Alle soorten berichten die je kunt plaatsen worden behandeld. Berichten om een band met je volgers op te bouwen, berichten voor meer websitebezoekers, berichten om je e-maillijst op te bouwen en berichten die de kansen op sales verhogen. Hiervoor krijg je ook copywritingtechnieken. 

Hoe helpt het programma bij het creëren van aantrekkelijke visuele inhoud, zoals afbeeldingen en video's?

Je krijgt praktische uitleg hoe je met Canva en andere handige (gratis) apps afbeeldingen, video's en reels mooier maakt. 

Is er ondersteuning beschikbaar als ik vragen of problemen heb met de implementatie van de tips?

Ja, je mag mij altijd mailen en als het heel ingewikkeld is plannen we een gratis afspraak in (is nog nooit gebeurd, maar als het nodig is doen we dat). 

Zijn er verborgen kosten of aanvullende aankopen die nodig zijn om het programma volledig te benutten?

Als je gaat adverteren moet je zelf investeren in de advertentie, dit kan al voor 1 euro. Verder zijn alle tips en tools gratis en zijn er geen extra kosten.

Is het programma toegankelijk voor ondernemers die niet technisch onderlegd zijn?

Ja

Kan ik de tips en strategieën toepassen als mijn bedrijf geen fysieke producten verkoopt?

Ja

Is het programma ook relevant en bruikbaar voor ondernemers buiten Nederland?

Ja, Facebook werkt overal hetzelfde. Wel zul je de taal van de berichten dan moeten aanpassen op je doelgroep. Als dat Engels is plaats je bijvoorbeeld Engelse berichten. 

Wordt het programma regelmatig bijgewerkt om veranderingen in het Facebook-algoritme en -platform bij te houden?

Ja, bij elke ronde krijgt dit programma een update. Dit is ook waarom je je soms niet kunt inschrijven voor dit programma, omdat alle updates op tijd moeten worden uitgevoerd.

Hoe lang heb ik toegang tot het programma en de materialen nadat ik me heb aangemeld?

Zolang ze in je e-mail staan. De video's blijven online zolang Communicatievogel bestaat, en dat gaat zeker nog lang duren :). 

Is er een community of netwerkgroep waar deelnemers ervaringen en tips kunnen uitwisselen?

Ja, als je meedoet mag je lid worden van de besloten Slimme Vogel groep op Facebook en/of LinkedIn. Daar is ook maandelijks een Q&A. 

Je investering

Voor elke tip die je krijgt betaal je uiteindelijk maar 1,86 euro. Dat is minder dan een kopje koffie in een café of een biertje tijdens het uitgaan. En dat voor 1 gouden tip per week, 52 weken lang! 

Eigenlijk geef ik het bijna gratis weg. 

Als je meedoet met 52 Weken Facebook Inspiratie krijg je:

✔️ 52 Weken een gouden Tip voor het vinden en binden van klanten op Facebook (ter waarde van 97 euro)

✔️ Bonus 1: Wekelijks een uniek schema voor het plaatsen van minimaal 5 berichten (ter waarde van 300 euro)

✔️ Bonus 2: De uitvoering van de tip wordt elke week met een stappenplan uitgelegd (ter waarde van 600 euro)

✔️ Bonus 3: Lidmaatschap van de Slimme Vogel groep op Facebook/LinkedIn met maandelijks een gratis Q&A (ter waarde van 1000 euro)

In totaal heeft dit programma met de bonussen dus een waarde van 1997 euro inclusief btw. 

Is dit het waard voor jou? 

Het gaat je meer kosten als je niet meedoet met dit programma. 

Daarbij kost het je meer als je niet meedoet aan dit programma. Je moet dan zelf de technieken ontdekken en voor elk Facebookbericht inspiratie krijgen. Daardoor kun je zomaar elke dag een uur kwijt zijn aan Facebook.  

Dit is al 5 uur per week als je alleen op de werkdagen berichten plaatst.  

In Nederland heeft de gemiddelde ondernemer een uurtarief van rond de 50 euro. Je eigen Facebook uitvogelen kan je dan per week al 250 euro kosten. Per jaar kost het dan zelfs (250 X 52=) 13.000 euro wat je eigenlijk bij een klant had willen verdienen.  

Vergeleken met de kosten van het zelf uitvogelen van de Facebookberichten die je kunt plaatsen is de 828 euro dan ontzettend laag en je krijgt ook nog eens een jaar lang een gouden tip, uitleg over het praktisch toepassen van die tip en een schema voor minimaal 5 berichten per week (en die kun je hergebruiken).  

Je krijgt namelijk tips & tricks die normaal tijdens een workshop worden gegeven en soms moet je dan zelfs meerdere workshops volgen om alle tips uit dit programma te krijgen. Het schema is ook een vast onderdeel van persoonlijk Facebookadvies met een uitgekiende strategie voor jouw bedrijf, alleen heb je dan niet eens elke week een uniek schema.  

Zo’n advies met workshop kost vaak tussen de 800 en 1400 euro. Vergelijkbaar met de prijs van dit programma. 

Omdat ik je echter wil helpen en wil stimuleren om Facebook goed te gebruiken en omdat je al zo ver bent gekomen op deze pagina wil ik je helpen. Als je gebruikmaakt van de knoppen op deze pagina kun je meedoen voor de prijs van alleen de wekelijkse tips.

Je krijgt dan dus:

✔️ 52 Weken een gouden Tip voor het vinden en binden van klanten op Facebook (ter waarde van 97 euro)  

✔️ Bonus 1: Wekelijks een uniek schema voor het plaatsen van minimaal 5 berichten (ter waarde van 300 euro)  

✔️ Bonus 2: De uitvoering van de tip wordt elke week met een stappenplan uitgelegd (ter waarde van 600 euro)

✔️ Bonus 3: Lidmaatschap van de Slimme Vogel groep op Facebook/LinkedIn met maandelijks een gratis Q&A (ter waarde van 1000 euro)

Totaal:1997

Dit alles voor maar 97 euro inclusief btw.

Al met al is 97 euro dan een schijntje, het is zelfs inclusief btw. Ik wil je ook echt graag helpen en ik hoop dat deze lage prijs voor jou voldoende is om in je eigen kennis te investeren. 

De enige reden waarom je toch moet betalen is omdat ik graag wil dat je iets doet met de tips en ervaringen uit het verleden hebben mij geleerd dat als ik kennis gratis weggeef er vaak niets mee wordt gedaan, omdat het gratis niet als waardevol wordt gezien. 

Dat vind ik super zonde, daarom vraag ik toch een kleine investering zodat je ook echt gemotiveerd bent om van jouw Facebookpagina en Facebookstrategie een succes te maken. 

Het enige dat je hoeft te doen is via deze knop aangeven dat je gebruik wilt maken van 52 weken Facebook inspiratie.

Samenvattend:

  • 52 Weken Facebook inspiratie
  • Wekelijks een gouden tip voor het vinden en binden van klanten.
  • Daarbij de 2 bonussen, van een wekelijks uniek schema en een stappenplan voor het uitvoeren van de tip.
  • Lidmaatschap van de Slimme Vogel groep met maandelijks een gratis Q&A.

met een totale waarde van 1017 euro voor maar 97 euro inclusief btw. 

Klik op de blauwe knop en schrijf je in.

Topvrouw voor social media en blogs

Ik ben Merel Smedes en ik onderneem al jaren met de Facebook en social media. Met die ervaring kwam ook de passie om ondernemers en organisaties te helpen om van Facebook een echt succes te maken. 

Een tijdje geleden kreeg ik een berichtje van een ondernemer uit mijn buurt over het krijgen van meer inspiratie voor Facebook. 

Met dat in gedachten heb ik 52 weken Facebook Inspiratie ontwikkeld om ervoor te zorgen dat ondernemers regelmatig waardevolle berichten op Facebook plaatsen en minder moeite hebben met het vinden van een onderwerp voor een bericht.

Ik wil je helpen met dit programma om meer naamsbekendheid te hebben, klanten te vinden en om ze aan je te binden. 

Buiten de social media wereld houd ik van mijn vriend, mijn kat (eigenlijk poes) Balletje, lezen, Yoga en wandelen.

© 2017-2024 CommunicatieVogel | Algemene Voorwaarden